Červeněves si zastřílela v Lovčicích


Branky


3. P. Myška - 6. M. Král , 17. J. Gorel , 41. M. Malý , 74. L. Drobný , 85. M. Malý , 89. T. Louda (vl.)
0

Lovčice se dostaly do rychlého vedení, jenže to jim nevydrželo ani 5 minut. Hosté ve zbytku zápasu zápas lehce otočili a zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:1 v 6. minutě

Od úvodních sekund zápasu bylo jasné, že utkání začne opatrně a fotbalovost bude více na hostující straně. Jenže domácí hráči překvapili soupeře již ve 3. minutě. Domácí Petr Myška se dostal k míči na úrovni 30 metrů, ač měl v myšlenkách nejspíše centr na své spoluhráče do vápna, tak míč poslal šajtlí o tyč až do branky – 1:0. Domácí se z překvapivého vedení moc dlouho neradovali, protože již v 6. minutě si naběhl za obranu Gorel, našel ve vápně pod sebou Michala Krále, jenže se nerozpakoval a tvrdou ranou propálil míč do sítě domácího týmu – 1:1. Na další gól se nijak extra dlouho nečekalo. V 17. minutě zatáhl míč hostující hráč Malý po lajně, stříleným centrem našel Jana Gorela, který rybičkou poslal s trochou štěstí míč mezi nohy domácího brankáře Říhy – 1:2. V následující pasáži se hra trochu uklidnila, i když nějaké šance byly a hosté měli trvalou převahu, stav zůstával stejný. To se změnilo čtyři minuty před koncem poločasu. Do dvougólového vedení poslal Červeněves Malý, jenž si naběhl na pas Šefary a lobem přehodil vyběhnutého brankáře – 1:3.

Vlastňák uzavřel zápas

Do druhého poločasu vstoupili domácí hráči o něco bojovněji a chtěli se ještě poprat o výsledek, ale své šance nedokázali proměnit, čímž by se dostali na dostřel soupeře. Tak si vzali v 74. minutě znovu hosté z Červeněvsi. Ladislav Drobný využil dlouhého čekání domácího obránce na míč, předskočil ho a postupoval na domácí branku, chytře si všiml hodně vylezlého brankáře, tak se s ničím nepáral a z delší vzdálenosti poslal míč na branku, kam také doputoval – 1:4. Hosté stále neměli dost, o čemž se Lovčice přesvědčily v 84. minutě. Aleš Král vybídl ke skórování Martina Malého, který měl na malém vápně velmi lehkou úlohu poslat míč do odkryté branky – 1:5. Minutu před koncem se dočkali domácí branky, avšak do vlastní branky. Po rohovém kopu hostů si Tomáš Louda srazil míč do branky a dal tím poslední gól utkání – 1:6.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Smidary-Červeněves
Martin Hloucal - trenér: Začátek zápasu s posledním týmem tabulky jsme ještě spali, či spíše si vybrali slabou chvilku a soupeř šel do vedení. To bylo ale z jeho strany vše. První tři góly z naší strany byly jako z fotbalového slabikáře. Nadále jsme hru kontrolovali a navyšovali skóre. Můj poslední zápas u A-týmu a tak chci touto cestou poděkovat všem hráčům za spolupráci.



Místo: Lovčice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ležík Matěj - ŠEBA Jaroslav, KOSAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.