Třebeš zvítězila díky prvnímu poločasu v Myštěvsi


Branky


1

Rezerva Třebše odvezla z Myštěvsi důležité tři body, o kterých rozhodla v prvním poločase, když jejich hráči dali čtyři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky za poločas

Myštěves ve šlágru kola přivítala na svém hřišti rezervní tým Třebše. Ten přijel k utkání pouze s 12ti hráči, proto se nechtěl nikam hnát, hrát hurá fotbal, ale spíše bránit a čekat na brejky. Hned ve druhé minutě se dostal do velké šance hostující Drapák, když míč propadl za obranu a postupoval ze strany sám, jenže se domácí obránce dokázal rychle vrátit a ve skluzu střelu zablokoval. V 5. minutě se už hosté dostali do vedení. Na kratší roh na první tyč si naběhl Josef Pospíchal a svým prvním gólem v sezóně poslal Třebeš do rychlého vedení 0:1. Domácí působili ospalým dojmem, z čehož pramenily velké chyby v obraně a hosté chodili často do otevřené obrany, či dokonce postupovali sami, ale Matěj Kulhánek v domácí brance několikrát dobře zasáhl. Když nevycházely samostatné úniky, vzal situaci v 19. minutě do svých rukou Martin Farkaš, napřáhl za vápnem a poslal míč přesně k levé tyči – 0:2. Ve 25. minutě střídal domácí Čížek, což znamenalo pro domácí oslabení, ale paradoxně se začali dostávat do šancí. Z trestného kopu domácí nastřelili tyč, následně hosty dvakrát podržel dobrými zákroky hostující brankář Karel Vocl. Po půl hodině to bylo již o góly tři. Po centru dostal na malém vápně Tomáš Vacek spoustu prostou a pohodlně hlavou poslal míč do sítě – 0:3. Hosté ještě jednou nastřelili brankovou konstrukci, ale to je mrzet nemuselo, protože ve 42. minutě se ocitl v samostatném úniku Radek Michlík a poslal míč k tyči – 0:4 (v zápise uveden Vacek).

Hosté stihli pouze snížit

Druhý poločas přestali hosté, pod dojmem čtyřbrankového vedení, hrát a Myštěves se díky tomu dostávala do hry. Dlouho zůstávaly šance neproměněné, až v 60. minutě se prosadil nejlepší střelec domácího týmu Jan Havlena a snížil na 1:4. Následně se hra zase trochu vyrovnala a další vyložené šance nebyly k vidění. V 81. minutě se dočkali domácí druhého gólu. Míč se se štěstím dostal na malé vápno, kde Václav Brett lehce dopravil míč do prázdné brány. Do jediné větší šance Třebše se dostal Drapák, jenže místo střely z první si míč zpracovával a obránce stihl míč zablokovat. Hosté tak získali důležité body, zatímco domácím se čelo vzdálilo již o 8 bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš B
Lukáš Drapák - hráč: Do utkání jsme vstoupili dobře, podařilo se nám brzy vstřelit branku, když domácí dělali chyby, ze kterých jsme se dostávali do dobrých šancí. Díky tomu jsme do poločasu přidali další tři góly a vedli 0:4. Musím ale říct, že i Myštěves měla šance a nám jednou pomohla tyč a pote dobré zákroky brankáře. Druhý poločas už jsme tolik neútočili a domácí byli lepším týmem. Nakonec jsme si utkání pohlídali a odvezli si cenné tři body.



Místo: Myštěves. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Olah Gabriel - KOZA Martin, ŠEBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 5. 2016 13:08
Rozhodčím utkání byl OLAH...nikoliv Orel