8:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohalice si s chutí zastřílely


Branky


33. L. Lindr , 38. M. Dvořák (p.) , 53. M. Dvořák (p.) , 61. M. Gazdík , 69. L. Lindr , 73. M. Gazdík , 80. M. Gazdík , 87. D. Janďourek
0

Dohalice věděli, že potřebují vyhrát, což na nich bylo znát. V prvním poločase se ještě trochu trápili, ale ve druhém poločase sázeli jednu branku za druhou a zápas skončil jednoznačně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení

V Dohalicích se utkaly dva týmy ze spodních pater tabulky. Domácí se před tímto kolem nacházeli na 12. příčce, zatímco Lovčice na příčce 14., ale s desetibodovým mankem na Dohalice. V úvodu utkání byla vidět trochu nervozita na kopačkách obou týmů, ale domácí měli hru spíše pod svou kontrolou. Nabídnuté šance ale nikdo nedokázal proměnit a bezbrankové skóre svítilo na tabuli až do 33. minuty, když se po kombinace domácího týmu prosadil Lukáš Lindr – 1:0. O pět minut později dostaly Dohalice po faulu ve vápně možnost zahrávání pokutového kopu. Obvyklý exekutor Kulhánek na hřišti chyběl, ale perfektně ho zastoupil Michal Dvořák, který s přehledem zvýšil na 2:0. Tímto výsledek skončil první poločas.

Hattrick Martina Gazdíka

Do druhého poločasu vstoupili domácí s tím, že chtějí přidat rychle další gól, uklidnit se a kontrolovat zápas. K tomu dostali příležitost v 53. minutě, když se pískala již druhá penalta v tom zápase. Stejně jako v případě prvním se postavil k míči Michal Dvořák a pohodlně proměnil – 3:0. Domácí drželi zápas jasně ve svých rukou a bylo jasné, že si odnesou tři body, k čemuž chtěli přidat i další branky. O to se postaral Martin Gazdík, který si našel ve vápně centrovaný míč a lehce proměnil – 4:0. Pátý gól přidal v 69. minutě s přispěním chyby brankáře Lukáš Lindr - 5:0. O další čtyři minuty přidal, po hezké kombinaci, svůj druhý gól Martin Gazdík – 6:0. Martin se v 80. minutě dočkal dokonce hattricku, když si, stejně jako u prvního gólu, našel ve vápně centr a slastně slavil – 7:0. Tečku zápasu dal domácí benjamínek Dominik Janďourek, jenž dostal míč za obranu a v samostatném úniku si poradil s brankářem hostí – 8:0. Tato branka byla zároveň jubilejní 100. inkasovaná v podání Lovčic v této sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dohalice
Matěj Gazdík: Hráčů z Lovčic přijelo jen 12, což značil fakt, jak na tom momentálně fotbal v Lovčicích je. My jsme věděli, že proti tomuto soupeři musíme vyhrát. Hosté začali postupně fyzicky odpadat, a když jsme přidali třetí gól, tak už byla jen otázka, kolik gólů dáme. Pro nás důležité tři body.




Sestavy


TJ Sokol Dohalice
L. Kukla [-] - J. Macháček [-] , M. Krátký [-] , J. Petřík [-] , D. Juran [-] (80. J. Hubáček [-] ) - M. Dvořák [-] , M. Gazdík [-] (80. T. Novák [-] ) , L. Lindr [-] - A. Podubecký [-] (69. D. Janďourek [-] ) , M. Gazdík [-] , P. Zapadlo [-] -

TJ Sokol Lovčice
P. Tůma [-] - M. Císař [-] , R. Kupka [-] (69. V. Černík [-] ) , T. Louda [-] , P. Myška [-] , J. Hrášek [-] , Š. Hlaváč [-] (73. J. Hála [-] ) , V. Tůma [-] , P. Vavřínek [-] , M. Hála [-] , M. Janouch [-]

ŽK: 45. M. Gazdík , 85. M. Dvořák - 38. P. Tůma .
Místo: Dohalice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Liebisch Osvald - OLAH Gabriel, ŠEBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.