Třebeš přestřílela Skřivany


Branky


0

Skřivany neodehrály v Třebši špatné utkání, ale byla jim uštědřena lekce z produktivity, když domácí proměnili prakticky všechny svoje šance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili průběh utkání

Do Třebeš k zápasu s tamní rezervou přijel tým ze Skřivan. Podle tabulky, měl být zápas relativně jasnou záležitostí pro domácí mužstvo. Opak byl ale pravdou. Od začátku zápasu měli hosté míč více na svých kopačkách, mnohem lépe kombinovali. Za to domácí se nemohli vůbec dostat do hry. V 15. minutě přišel pro domácí trest v podobě vedoucí branky Skřivan. Hosté využili špatnou rozehrávku domácích obránců, Jakub Škaloud se dostal do brejku, který vyřešil nejlépe jak mohl a poslal svůj tým do vedení – 0:1. To donutilo domácí trochu zvýšit aktivitu, což vedlo i k většímu držení míče na jejich kopačkách. V 28. minutě zatáhl domácí Drapák míč po lajně, který poslal na vápno, kde si ho našel Josef Tošovský a se štěstím míč zapadl do sítě hostující branky – 1:1. Po vyrovnání nepochopitelně domácí znovu zvolnili a Skřivany byly lepším týmem. Hosté hrozili především z dlouhých balónů za obranu, z čeho plynula další branka. Kolmici za obranu si našel Filip Šafařík, postupoval sám na branku a svou šanci proměnil – 1:2. Vedení vydrželo hostům do 35. minuty, když dlouhý aut Třebše propadl skrz vápno, míč si našel Lukáš Drapák a bodlem poslal míč přesně k tyči – 2:2. Třebši se podařilo do poločasu ještě utkání otočit, když si našel před brankou míč Josef Semerák a pohodlně doklepnul míč do branky – 3:2.

Těsné vítězství

Začátek druhého poločasu se domácím povedl na výtečnou. Hned v 46. minutě se u lajny uvolnil Josef Semerák, všiml si, že je brankář Skřivan poměrně vylezlý a z pravé strany ho přeloboval – 4:2. Skřivany se snažily, znovu více kombinovaly, ale jejich jedinou velkou šanci vykopával domácí Štěrba z brankové čáry. Na druhé straně se dostal do dobré šance Vacek, ale jeho hlavičku dobře vytáhl Pavel Špičák na roh. Domácí hráči se snažili pozorně bránit a hrát na brejky, jenže ty ovšem končili na vápně soupeře. V 88. minutě ještě hosté vykřesali naději, když po faulu Kincla proměnil penaltu Škaloud – 4:3. Tím ovšem zápas skončil a domácí brali tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš B
Lukáš Drapák - hráč: Od začátku byli hosté lepším týmem, víc drželi balón, byli bojovnější. My jsme se moc k ničemu nedostávali, ale po dlouhý době se nám stalo, že jsme byli 100% ve využívání šancí a všechny šance, i s přispěním štěstí proměnili. Vyhrál horší tým.




Místo: Třebeš. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vlachý Michal - KOZA Martin, SKYBA Zenoviy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.