Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy daly Kunčicím šest gólů


Branky


0

Kunčice překvapivě dlouho stačily svému soupeři. Bohužel pro ně po třetím góle odešly fyzicky a dostaly další branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho neproměněných šancí

Kunčice, které se stále perou o žití či nežití v okresním přeboru a na dálku bojují s Lovčicemi o poslední místo, zajížděly na půdu ambciozního béčka Kratonoh. Již po dvou minutách se dostali domácí do vedení. Na centr ze strany si naběhl nikým nehlídaný Jan Huňák a trefil se krásným volejem do sítě hostí 1:0. Dalšího gólu se domácí fanoušci dočkali v 16. minutě. Po kombinaci se dostal do vápna Jiří Štěpánek a pohodlně zvýšil na 2:0. Kdo očekával ve zbytku prvního poločasu další smršť domácího týmu, tak se mýlil. Přestože měly Kratonohy dostatek šancí, nedokázaly žádnou využít. Kunčice překvapily domácí, dokázaly s nimi držet krok a hra vůbec neodpovídala postavení obou týmů v tabulce. Odměnou za velkou míru snahy a ubránění mnoha šancí soupeře, byla v podobě vstřelené kontaktní branka. Ve 43. minutě se prosadil Petr Vítek a dal zápasu nečekanou zápletku – 2:1.

Tenisový výsledek

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jako ten první. Domácí měli tlak, ale nedokázali vstřelit branku, zatímco hosté šli dobrým pohybem štěstíčku naproti, které se k nim stále přiklánělo. Bohužel pro hosty jim bylo právě nasazení osudné. Bylo vidět, že jim docházejí síly a Kratonohy začaly svého soupeře ještě výrazněji přehrávat. V 62. minutě dal svou letošní sedmou branku domácí matador Martin Nun, čímž zvýšil opět na dvoubrankové vedení Kratonoh – 3:1. To Kunčice asi trochu položilo a o tři minuty se po individuální akci prosadil obstřelem Lukáš Veverka – 4:1. Další branku přidal v 70. minutě opět domácí kapitán – 5:1. Zápas orámoval v 82. minutě domácí David Franc, který přehodil hostujícího brankáře mazáckým dloubáčkem – 6:1.



Ohlasy k zápasu


FK Kratonohy B
David Jošt: Dle postavení kunčických v tabulce jsem čekali, že se v Kratonohách dočkáme další z demolic soupeřů z dolní části tabulky. Hosté se však prezentovali velmi milým výkonem a drželi s námi prvních šedesát minut krok. Dlouho jsem se v okresním přeboru nesetkal s podobně kvalitním týmem. Škoda, že se v poslední době špatně schází. Domnívám se, že by hráli klidný střed tabulky.




Sestavy


FK Kratonohy B
J. Mačí [-] - D. Franc [-] , M. Nun [-] (76. M. Holý [-] ) , J. Huňák [-] , D. Jošt [-] (46. M. Šiška [-] ) , J. Štěpánek [-] , L. Veverka [-] , M. Pozler [-] (67. L. Vejr [-] ) , F. Josef [-] (46. V. Tomášek [-] ) , J. Sadílek [-] , D. Hamák [-] (46. K. Jakubec [-] )

SK Bystřian Kunčice B
O. Vítek [-] - L. Bednář [-] , P. Soukal [-] , R. Vlášek [-] (18. P. Pechar [-] ) , D. Šolc [-] - R. Feko [-] , R. Novák [-] , P. Vítek [-] , J. Srpek [-] - R. Kašprišin [-] , T. Zákravský [-]

ŽK: 52. J. Štěpánek - 40. R. Novák , 44. P. Soukal .
Místo: Kratonohy. Počet diváků: 62. Rozhodčí: Stránský Martin - LIEBISCH Osvald, MARKARJANC Boris.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.