Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 10:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia si poradila s Lovčicemi


Branky


0

Hráči Slavie ukázali v Lovčicích sílu a krom jedné chyby nedovolili ohrozit svou branku, zatímco branku soupeře zasypala 6 góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha hostů

Rezerva Slavie Hradec Králové zajížděla na půdu do Lovčic opět s hráčem na brankářskem postu. V netradiční čas, neděle v 10 hodin se hrála převážně jednoznačná partie. Již v 3. minutě se mohli hosté dostat do vedení, ale po rohu trefil Klicnar břevno. To hosty nemrzelo. V minutě 5. si naběhl na míč stoper Josef Špaček a propálil vše před sebou 0:1. V 17. minutě bylo pro domácí ještě hůř. Po faulu na pronikajícího Klicnara se pískala penalta, kterou Jan Mukařovský s přehledem proměnil – 0:2. O další pět minut déle ukázala Slavia hezkou akci. Dlouhý balón posunul Mukařovský hlavou za obranu, akm si naběhl Marek Hutla, ten před domácím brankářem Jakubem Hálou vystřelil podél něho a zvýšil na 0:3. V 25. minutě bylo prakticky rozhodnuto. Hostující Jan Hejcman pohodlně přehodil vyběhnutého brankáře a stav posunul na 0:4. Domácí se za první poločas prakticky nedostali do žádné šance, která by stála za zmínku. Slavia byla jasně lepší ve všech ohledech.

Čestné snížení v 89. minutě

Do druhé půle vstoupili hosté, možná pod dojmem vysokého vedení, trochu laxněji. I tak měli stále míč více na svých kopačkách a nepouštěli domácí Lovčice do šancí. V 60. minutě dal svůj druhý gól v zápase Jan Hejcman střelou z poza vápna – 0:5. Poté mohl završit hattrick, jenže jeho spoluhráč Jan Mukařovský byl evidentně proti. Hejcman střílel z úrovně penalty, míč mířící do sítě však narazil právě do jeho spoluhráč na brankové čáře. Tentýž hráč Slavie dostal další možnost dát třetí gól v zápase, jenže ve skluzu netrefil dobře míč, tudíž ani prázdnou bránu. Hattrick asi nebyl souzen. Šestý gól v 84. minutě byl naprosto typický pro Jana Mukařovského, když na malém vápně doklepával dobrou souhru spoluhráčů – 0:6. To nebylo poslední slovo kapitána Slavie. Ve snaze rychle rozehrát vhodil aut pouze na kopačky soupeře a Tomáš Louda v 89. minutě dal čestný gól Lovčic – 1:6. Tím přišel hostující brankář Jaroslav Linhart o svou první nulu v krátké brankařské kariéře.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové B
Jan Mukařovský: K utkání jsme přistoupili hned od začátku zoodpovědně a to se projevilo čtyřmi vstřelenými góly v prvních pětadvaceti minutách. V dalším průběhu zápasu jsme už přidali jen dvě branky, když další šance zůstaly nevyužity. Škoda, že jsme neudrželi nulu vzádu gólem v poslední minute.



Sestavy


TJ Sokol Lovčice
J. Hála [-] - R. Kupka [-] (46. L. Hladík [-] ) , P. Myška [-] , Š. Hlaváč [-] , P. Vavřínek [-] , M. Hála [-] , J. Hrášek [-] , P. Pařízek [-] , V. Tůma [-] , T. Louda [-] , M. Janouch [-]

FC Slavia Hradec Králové B
J. Linhart [-] - M. Klicnar [-] (80. K. Záruba [-] ) , J. Špaček [-] , V. Šimůnek [-] (47. T. Ibrmajer [-] ) , D. Šauer [-] - L. Feko [-] , T. Kašpar [-] (60. D. Bartoš [-] ) , L. Rohlíček [-] , J. Hajcman [-] - M. Hutla [-] (72. P. Veselý [-] ) , J. Mukařovský [-] -

ŽK: 15. P. Pařízek , 17. P. Myška .
Místo: Lovčice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pára Pavel - SKYBA Zenoviy, VANČURA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.