0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves si poradila se Slavií


Branky


0

Hosté z Myštěvsi ukázali, že mají dobře organizovanou obranu a nepouštěli domáci Slavii do výraznějších šancí. Snahu domácích o zvrácení zápasu otupili hosté deset minut před konce, když zvýšili vedení na 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól po chybě domácích

Do Orlické kotliny přijel ambiciózní tým z Myštěvsi, která drží páté místo, domácí Slavia HK B před tímto zápasem držela místo 8. Hned 2. minuta dostala hosty do vedení. Hráči Slavie si nahrávali s brankářem, míč se dostal k Hejcmanovi, který zbytečně otálel s odkopem, až se k němu přiblížil hostující Jan Havlena, kterého napálil do nohou a míč zapadl obloučkem přes brankáře přesně za tyč – 0:1. O minutu déle mohlo být pro domácí ještě hůř. Po dobré kolmici se za obranu dostal Filip Havlena, který postupoval ze strany sám na branku Slavie. Domácí Brankář Jaroslav Linhart výborně včas vyběhl, zmenšil střelci úhel, proto hostující útočník mířil vedle. Slávisté měli více míč na svých kopačkách, jenže se zasekli vždy před vápnem. Ve 20. minutě se do vápna přeci jen dostali, dlouhý aut propadl k Hutlovi, ten prokličkoval mezi obránci, jenže místo spoluhráčů našel pouze brankáře Myštěvsi. Další šance skončili po většinou slabou nebo zablokovanou střelou.

Tlak bez šancí

Taktovku hry měla stále pod svou mocí Slavia a hosté spoléhali na rychlé brejky. V 60. minutě se dostal do šance Šolc, jenže centrovaný míč jen slabě hlavičkoval. Myštěves zahrozila z trestného kopu, který rozehráli, ale Jan Havlena střílel šajtlí vedle. Hra měla stále neměnnou podobu, tupý tlak domácích bez výrazných šancí. Toho využili hosté v 79. minutě a udeřili z rychlého brejku. Marek Linhart na středu hřiště poslal míč do strany na Filipa Havlenu, který mohl postupovat znovu sám ze strany, jenže viděl rychlonohého Ondřeje Lekeše, jenže přesprintoval všechny ostatní, dostal ideální přízemní míč za obranu a následně ho poslal pohodlně k tyči – 0:2. Výborný zákrok předvedl Jaroslav Linhart dvě minuty před koncem. Jan Havlena na něho postupoval sám, udělal brankáři kličku, jenže ten se rychle posunul a míč vyrazil.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové B
Martin Krempa - trenér: O osudu zápasu rozhodli dvě věci. Za prvé úvodní gól hostů z první minuty po šťastném odrazu a za druhé naše neschopnost v útočné fázi. Co je nám platné, že opticky soupeře prehraváme, když nejsme schopni vytvořit si brankovou příležitost. Nicméně věřím, že to Mystevsi vrátíme ve finále okresního poháru. K povedené premiéře mezi třemi tyčemi gratuluji Jardovi Linhartovi

TJ Sokol Myštěves
Martin Vaníček - trenér: V úvodu utkání jsme se dostali do šťastného vedení. V průběhu zápasu byli domácí kombinačně lepší a to především v druhém poločase. Zápas jsme rozhodli gólem do otevřené obrany.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
J. Linhart [-] - M. Klicnar [-] (75. K. Záruba [-] ) , J. Špaček [-] , V. Šimůnek [-] (49. T. Ibrmajer [-] ) , D. Šauer [-] - M. Hutla [-] , T. Kašpar [-] (58. M. Šolc [-] ) , L. Rohlíček [-] , J. Hajcman [-] (84. P. Veselý [-] ) - D. Bartoš [-] , J. Mukařovský [-] -

TJ Sokol Myštěves
M. Kulhánek [-] - L. Šenk [-] (92. T. Draštík [-] ) , V. Brett [-] , P. Čapek [-] , A. Čížek [-] - F. Havlena [-] , D. Jelínek [-] , O. Lekeš [-] (90. J. Vodička [-] ) , T. Pospíšil [-] - M. Linhart [-] (83. R. Lekeš [-] ) , J. Havlena [-]

ŽK: 62. J. Hajcman , 73. M. Šolc - 55. M. Linhart , 61. F. Havlena .
Místo: Slavia HK. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - PODHAJSKÝ Patrik, ŠEBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.