2:1
(0:0)
64. M. Hutla
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skřivany otočily zápas s rezervou Slavie HK B


Branky


0

Po bezbrankové první půli se dostali do vedení hosté. Skřivany ale dokázali skóre otočit a zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě šance Skřivan

K utkání do Skřivan zajížděla rezerva Slavie s patnáctiletým brankářem. Jan Trojan musel nastoupit do svého prvního utkání za muže kvůli zraněním a souběžně hranému utkání jejich A mužstva. Úvod utkání zastihl v lepším rozpoložení domácí hráče Skřivan. Po jejich hezké kombinaci se před brankářem hostí ocitl úplně sám Eliáš Khelil, ale vystřelil příliš ukvapeně a míč mezi tři tyče nezamířil. V 9. minutě se možná projevila nervozita na mladém brankáři Slavie, jeho nepřesnou rozehrávku vystihl domácí Čapek, jenže stejně jako jeho spoluhráč v předchozích minutách branku netrefil. Postupem času přebírali iniciativu hosté z Orlické kotliny. Výrazně zlepšili hru ve středu hřiště, kde dobře hráli Kašpar s Rohlíčkem. Obrana Skřivan ale nedovolila nějakou výraznou šanci, takže většina akcí hostů končila před vápnem. To samé platilo i na druhé straně. Obě strany v defenzívě pracovaly pečlivě, proto se šlo do kabin bez vstřelených branek.

Otočení vývoje utkání

Na začátku druhého dějství byla větší aktivita opět na straně domácího týmu. Slávisty držel svými zákroky mladý brankář a ukázal svůj potenciál do budoucna. V 64. minutě se hosté radovali z gólu. Marek Hutla přesně zacílil a poslal svůj tým do vedení - 0:1. Z toho stavu se Slavia dlouho neradovala, protože o tři minuty déle byl faulován 20 metrů od brány Čapek. K trestnému kopu se postavil Michal Matějka, který zvolil přesně cílenou technickou střelu na stranu brankáře a nedal mu šanci – 1:1. Na obou mužstvech bylo vidět, že chtějí urvat tři body pro sebe. Hra měla velký spád na obou stranách, ovšem více šancí měli domácí a v 81. minutě jednu z nich proměnili. U rohového praporku vybojoval míč Vysuček, poslal centr na vápno, kde si ho našel Michal Matějka a tvrdou ránou propálil vše, co mu stálo v cestě a vystřelil svým druhým gólem v zápase tři body pro Skřivany – 2:1.

 

Novinak našeho webu:

Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný - Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Skřivany
Vedení týmu: Zisk tří bodů byl založen na precizní obranné hře, ve středu pole byli o něco lepší hosté. V útočné fázi nám toho fotbalový tým Slavie mnoho nepovoloval, přesto jsme dvakrát dokázali skórovat a to rozhodlo.




Sestavy


TJ Slavoj Skřivany
P. Špičák [-] - J. Horák [-] , V. Zíma [-] (79. A. Roischel [-] ) , O. Brzek [-] , P. Horák [-] , M. Matějka [-] - D. Pošík [-] , E. Khelil [-] , P. Tauchman [-] (71. P. Vysuček [-] ) , J. Škaloud [-] - M. Čapek [-]

FC Slavia Hradec Králové B
J. Trojan [-] - M. Hutla [-] , J. Mukařovský [-] , D. Bartoš [-] , T. Kašpar [-] , L. Rohlíček [-] , J. Hajcman [-] (62. L. Vrátný [-] ) , D. Šauer [-] , M. Klicnar [-] , V. Šimůnek [-] (86. K. Záruba [-] ) , J. Špaček [-]

ŽK: 54. P. Horák - 24. D. Šauer , 43. L. Rohlíček .
Místo: Skřivany. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Koza Vladimír - KOZA Martin, ŠEBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.