Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves si poradila s Probluzí


0

Probluz se dlouho snažila o zisk nějakých bodů, ale vaz jim zlomila čtyřminutovka, kdy dostala tři góly a Myštěves tím rozhodla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance a ztráta vedení

Probluz přijela v neděli na hřiště Myštěvsi. Ta preferuje pořekadlo, můj dům, můj hrad a doma body prakticky nerozdává. Domácí hráči nezačali nějak extra aktivně, proto se Probluz snažila hrát dopředu. Již v 9. minutě se radovala z vedení. Hostující kapitán Jiří Karlík přetáhl rohový kop, míč nikým netečovaný proskočil až k Patriku Prostředníkovi, který hlavou trknul míč do branky – 0:1. Z toho se Myštěves neponaučila. Hosté se dostali do dvou tutovek, jenže Pečenka svou šancí pohrdl a Filip Neumann brankáře přehodil, bohužel pro hosty míč v brance o centimetry neskončil. Poté následovalo známé pravidlo, nedáš – dostaneš. Domácí Aleš Čížek si v 30. minutě vzal balon, prošel přes dva bránící hráče a z hranice vápna napálil míč do sítě – 1:1. Zbytek poločasu se odehrál spíš ve středu hřiště bez větších šancí.

4 minuty - 3 góly

Druhý poločas začali aktivněji domácí hráči. Po zásluze se dostali do vedení, když v 56. minutě vstřelil branku Marek Linhart – 2:1. Z vedení se neradovali ani tři minuty. Na centr si naběhl Jiří Pečenka, poradil si ve vápně s obránci i brankářem a za přispění domácího obránce vyrovnal na 2:2. O osudu zápasu rozhodlo rozmezí 72. – 75. minuty. Před vápnem se dostal k odraženému míči Ondřej Lekeš a z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:2. Dvě minuty na to se z pravé strany prohnal okolo obránců Jan Havlena, který následně prostřelil gólmana – 4:2. O další minutu to bylo již o branky tři. Dlouhý křižný centr proskákal skrze vápno na zadní tyč, tam byl naběhnutý Radek Lekeš, jenž poslal z první míč do sítě – 5:2. Tato sekce byla naprosto vražedná a hosty opařila až do konce zápasu. Ti se nezmohli ani na korekci stavu. Domácí pohodlně kontrolovali hru a směle dokráčeli k vítězství za tři body.

 

 

Novinak našeho webu:

Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný - Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Sestavy


TJ Sokol Myštěves
M. Kulhánek [-] - P. Čapek [-] , F. Havlena [-] (46. R. Lekeš [-] ) , L. Šenk [-] (46. T. Draštík [-] ) , P. Brett [-] - V. Brett [-] (89. D. Bureš [-] ) , A. Čížek [-] (84. P. Hladík [-] ) , O. Lekeš [-] , T. Pospíšil [-] - J. Havlena [-] , M. Linhart [-]

AFK Probluz
L. Brambora [-] - M. Brixí [-] (52. M. Brambora [-] ) , J. Klouček [-] , J. Karlík [-] , J. Hrdlička [-] , P. Prostředník [-] - R. Neumann [-] , O. Liebisch [-] , J. Pečenka [-] , F. Neumann [-] - P. Kolakovský [-]

Místo: Myštěves. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Doubrava Miloslav - LEŽÍK Matěj, ŠEBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.