0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš zvítězila v Červeněvsi


Branky


0

Dvanáctá Červeněves přivítala třetí mužstvo tabulky Třebeš B. Po celý zápas obě mužstva bojovala s těžkými podmínkami a nebylo vidět příliš šancí. Zápas rozhodl hostující Drapák osm minut před koncem a pomohl svému týmu přiblížit se prvnímu místu na rozdíl dvou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minimum šancí

Rezerva Třebše od začátku utkání ukazovala, že jejich postavení v tabulce není náhodné a svého soupeře přehrávala. Hosté sice soupeře přehrávali, ale oběma týmům dělalo značné problémy počasí. Mokrý trávník kazil Třebši i Červeněvsi finální fázi útoku, když byly přihrávky často dlouhé či nepřesné. Domácí se uchýlili k hraní dlouhých balónů, což za přispění deště dělalo hostům problémy. Několikrát hostující obrana řešila těžké situace fauly a domácí hrozili ze standartních situací, jenže v gól je přetavit nedokázali. Třebeš se v prvním poločase dostala do dvou dobrých šancí. Po nepovedeném centru se dostal míč na vápno k Cílkovi, kterému ale byla brána malá. Další šance hostů přišla z levé strany, centr propadl skrz vápno a na zadní tyči se objevil Michlik, který bohužel pro Třebeš, na míč o centimetry nedosáhl. Proto se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Červeněves břevno, Třebeš gól

Po přestávce dokázali domácí hru vyrovnat, ovšem znovu se ukazoval problém s finální přihrávkou. Své šance většinou posílali vedle branky či končiliy na bránících hráčích. Následně domácí nacentrovali míč do vápna a domácí útočník hlavičkoval jen do břevna. To hosty probudilo a znovu začali útočit. Snažili se hrozit z centrů, které ale bez problémů likvidoval domácí brankář Jan Říha. Čekání na gól utnuly hosté v 82. minutě. Třebešský Petr Majer vybojoval míč na hostujícím záložníkovi, přes Rederera se dostal míč na kopačky Lukáše Drapák, který si navedl míč na střed vápna a po zemi k tyči nedal brankáři šanci – 0:1. Domácí nechtěli dát kůži zadarmo, proto přidaiy na aktivitě. Zamkli hosty na jejich polovině. Bohužel pro ně nedokázali vytěžit z několika rohů žádnou příležitost, a když se dostali ke střele, nepodařilo se jim trefit zařízení. V 90. minutě proběhla „strkačka“ mezi domácí Gorelem a hostujícím kapitánem Šterbou. Domácí hráč přidal jako nadstavbu ránu do obličeje soupeře a po zásluze dostal červenou kartu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Smidary-Červeněves
Hloucal Martin - trenér: Další těžké utkání s kvalitním fotbalovým týmem jsme opět mysleli minimálně na bod a i přes absence v týmu jsme bod měli získat. Myslím si ze zlepšený výkon ze Stěžer byl k tomu nápomocen, naše hra začíná mít fotbalové parametry.

TJ Sokol Třebeš B
Vedení týmu: Máme radost ze tří bodů a dalšího čistého konta. Chválit jednotlivce dnes nebudu. Byl to poctivý výkon celého týmu. Hráče jsme připravovali na těžký zápas a věřili jsme jim, že i jedna branka dokáže zápas rozhodnout. To se nakonec i splnilo.



Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves
J. Říha [-] - L. Drobný [-] , M. Král [-] , D. Wojcik [-] , J. Sedláček [-] - R. Novák [-] , J. Gorel [-] , P. Remsa [-] , A. Král [-] - M. Malý [-] , D. Šefara [-] (84. J. Fichtner [-] ) -

TJ Sokol Třebeš B
K. Vocl [-] - R. Michlík [-] , R. Štěrba [-] , J. Vlach [-] , I. Kosyak [-] (46. M. Kincl [-] ) - L. Rederer [-] , M. Jankovský [-] , P. Majer [-] , M. Cílek [-] , L. Drapák [-] (82. M. Štajer [-] ) - T. Vacek [-] (46. J. Tošovský [-] )

ŽK: 42. D. Wojcik - 58. M. Jankovský , 66. J. Tošovský , 88. K. Vocl , 90. R. Štěrba . ČK: 90. J. Gorel .
Místo: Červeněves. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - PODHAJSKÝ Patrik, FIRBACHER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.