3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Stěžery přehrály Skřivany a navýšily svůj náskok na čele tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gabriel dvěma góly nasměroval svůj tým za třemi body proti oslabenému soupeři

Na hřiště vedoucího celku tabulky okresního přeboru přijely Skřivany silně oslabeny a k dispozici měly jen torzo obvyklé sestavy. Z různých důvodů hostujícímu trenérovi chybělo hned devět hráčů (Brzek, P. a J. Horákovi, Pošík, Matějka, Kulich, Bielik, V. Zima a Trutnovský), desátý Hrubeš si pak byl nucen šetřit zranění a nastoupil jen na závěrečnou čtvrthodinu. Hosté tak museli využít služeb hráčů staré gardy a mladíků Šafaříka a Aleše Staňka (teprve 15 let), kteří nastoupili za A - tým vůbec poprvé. Aby mohli hosté v tomto složení pomýšlet na úspěch, museli by všichni hráči podat nadstandardní výkony a vyvarovat se také chyb v defenzívě. Hned ve druhé minutě ale domácí nezareagovali na dlouhý míč před jejich pokutové území, následně vyrobili zbytečný faul a trestný kop z osmnácti metrů byl zahraný domácím Gabrielem precizně přes zeď - 0:1. V 11. minutě pak chyboval Škaloud, jenž poslal Gabriela do samostatného nájezdu, který nabídnutou možnost využil  a hosté prohrávali již o dvě branky. Skřivany poté hru vyrovnaly, vytvořily si několik nadějných akcí, ale střely ze vzdálenosti kolem dvaceti metrů končily mimo branku.

Brzká třetí branka domácích definitivně utkání rozhodla

Do druhého poločasu vstoupily aktivněji Stěžery a v 53. minutě se z trestného kopu trefily potřetí, čímž o svém vítězství definitivně rozhodly. Hostům už se i přes veškerou snahu snížit nepodařilo, a tak se utkání dohrálo poměrně v klidu. V hostujícím družstvu podali nejlepší výkony Tauchman a B. Staněk, který si tak poprvé zahrál v jednom družstvu se svým synem Alešem. V domácím dresu se dokázal opět střelecky prosadit Jiří Gabriel. Stěžery tak po dalším vítězství potvrdily první příčku a svůj náskok díky klopýtnutí Kosiček v Třebši, kde skončilo utkání nerozhodně 3:3, navýšily na čtyři body. 



Sestavy


TJ Sokol Stěžery
M. Samšeňák [-] - M. Archleb [-] , J. Ducháček [-] , J. Částka [-] - J. Gabriel [-] (56. D. Spielvogel [-] ) , K. Vácha [-] , T. Tušic [-] , J. Vácha [-] (77. O. Široký [-] ) , P. Hantsch [-] - R. Faltus [-] (81. L. Brom [-] ) , J. Mokrejš [-] (65. R. Štěpánek [-] ) -

TJ Slavoj Skřivany
P. Špičák [-] - M. Mágr [-] (53. A. Staněk [-] ) , A. Roischel [-] , J. Ludvík [-] , P. Zíma [-] (75. D. Hrubeš [-] ) , B. Staněk [-] - M. Čapek [-] (85. P. Komárek [-] ) , P. Tauchman [-] , J. Škaloud [-] - R. Schubert [-] , F. Šafařík [-] (79. M. Truksa [-] ) -

ŽK: 34. R. Faltus - 44. B. Staněk .
Místo: Stěžery. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ikizgül Varol - DOUBRAVA Miloslav, HEŘMAN Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.