Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0

Skřivany zaslouženě zdolaly Dohalice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

Domácí Skřivany nastoupili do utkání s Dohalicemi bez dvou hráčů základní sestavy. Vlivem disciplinárního trestu chyběl za červenou kartu Matějka a kvůli přetrvávajícímu zranění scházel Skřivanům také Pošík. Od počátku utkání byli domácí iniciativnější a hned z prvního útoku v první minutě mohli jít do vedení, ale Škaloud zblízka orazítkoval jen tyč. V páté minutě byl za hranicí pokutového území faulován Čapek a Petr Horák se z trestného kopu trefil přesně - 1:0. V 18. minutě se k podobnému trestnému kopu postavil znovu P. Horák, ale trefil jen tyč a z dorážky vysoko přestřelil prázdnou branku Hrubeš. Gólové pojistky se Skřivany dočkaly ve 30. minutě, kdy po Škaloudově přihrávce načal svůj brankový účet útočník Schubert.

Dohalice dokázaly utkání zdramatizovat

Nástup do druhé půle vyšel lépe Dohalicím, které nachytaly domácí v nedbalkách a po pár vteřinách, kdy došlo k nedorozumění v defenzívě Skřivan, snížily na 2:1. Hostující obrana v utkání nepůsobila příliš jistým dojmem a dopřávala domácím dostatek střeleckých příležitostí. Po jedné z akcí, na jejímž konci byl po přihrávce P. Horáka Schubert, Skřivany opět odskočily svému soupeři na rozdíl dvou branek. V 65. minutě ukázal své galapředstavení střelby trestných kopů opět P. Horák a z další střely znovu rozezvučel tyč dohalické branky. V 80. minutě došlo k další chybě v domácí obraně, která tak darovala Dohalicím druhou branku. Utkání se tak řádně zdramatizovalo. O definitivní rozhodnutí zápasu se svojí třetí brankou v utkání postaral Schubert, který se prosadil po závaru před brankou hostí a hattrickem svým barvám pojistil důležité vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Skřivany
Komentář Skřivan: "Zasloužené tři body trochu kalí nepřesnosti a nedorozumění v defenzívě, jinak by bylo pro nás střetnutí mnohem jednodušší. Soupeř totiž příliš nezlobil, hrál vcelku dobře uprostřed hřiště, ale měl dost prostupnou defenzívu a ani v útočné fázi moc nezlobil."




Sestavy


TJ Slavoj Skřivany
P. Špičák [-] - O. Brzek [-] , B. Staněk [-] , V. Zíma [-] , J. Horák [-] (76. P. Bielik [-] ) - D. Hrubeš [-] , P. Tauchman [-] , J. Škaloud [-] , P. Horák [-] - R. Schubert [-] , M. Čapek [-] (89. P. Komárek [-] )

TJ Sokol Dohalice
D. Čížek [-] - D. Juran [-] (72. P. Javůrek [-] ) , J. Taichman [-] , J. Macháček [-] - L. Lindr [-] , M. Gazdík [-] , M. Dvořák [-] (89. T. Novák [-] ) - M. Krátký [-] , P. Zapadlo [-] , K. Kulhánek [-] - M. Gazdík [-] (68. J. Petřík [-] )

ŽK: 39. J. Horák , 66. B. Staněk - 17. M. Gazdík , 55. D. Juran , 78. P. Javůrek .
Místo: Skřivany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vlachý Michal - LEŽÍK Matěj, MARKARJANC Boris.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.