0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Bitvu o první místo ovládly Stěžery a vystřídaly Kosičky na pozici lídra. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěžery udeřily bleskově

Nejzajímavější utkání osmého kola se hrálo na hřišti lídra tabulky z Kosiček, kam přicestovaly druhé Stěžery. Na úvodní branku duelu nečekalo 120 přítomných diváků dlouho. Již ve třetí minutě zahrával stěžerský Gabriel rohový kop na přední tyč a domácí obrana svojí chybou darovala hostům velmi brzké vedení - 1:0. V prvním dějství byla hra vyrovnaná, přičemž Stěžery byly více na míči, ale skóre se do konce poločasu již nezměnilo. 

Gabriel svým druhým gólem v utkání pojistil vítězství Stěžer

Ve druhém dějství hosté ukázali svoji kvalitu a byli lepším mužstvem. Pojistka v podobě druhé branky přišla v 69. minutě, kdy hostující Gabriel v pokutovém území obešel domácího obránce a poté přehodil vyběhnuvšího gólmana - 2:0. Stěžery se tak po zasloužené výhře dostaly na vedoucí pozici v tabulce o dva body před Kosičky. 



Sestavy


TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - L. Havlín [-] - P. Tér [-] (7. R. Vilimský [-] ) , T. Bambas [-] (46. D. Vávra [-] ) , T. Koóš [-] , D. Bouška [-] , M. Stránský [-] , M. Stránský [-] , A. Zich [-] - M. Dašek [-] , J. Žaloudek [-]

TJ Sokol Stěžery
M. Samšeňák [-] - M. Archleb [-] , A. Mlateček [-] , M. Hanousek [-] - J. Vácha [-] , P. Hantsch [-] , T. Tušic [-] , J. Gabriel [-] - K. Vácha st. [-] (89. O. Široký [-] ) , J. Mokrejš [-] (85. J. Částka [-] ) , R. Faltus [-] (78. M. Tluka [-] )

ŽK: 47. D. Bouška - 44. A. Mlateček , 66. J. Gabriel , 89. J. Částka .
Místo: Kosičky. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Doubrava Miloslav - LIEBISCH Osvald, SKYBA Zenoviy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.