3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


40. J. Havrda , 52. J. Hajcman , 83. M. Klicnar (p.) - 84. D. Hrubeš
0

Rezerva hradecké Slavie zaslouženě přehrála Skřivany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté doplatili na neproměňování šancí

Tým Skřivan odcestoval k dalšímu mistrovskému duelu na hřiště hradecké Slavie. Utkání začali hosté bez zraněného Pošíka a s několika změnami v sestavě působili od úvodu zápasu poněkud zakřiknutě. Zpočátku tedy přebrali iniciativu domácí. Ta však k žádným výrazným šancím nevedla, a tak si Skřivanští postupně začali zvykat na kombinační a běhavou hru „sešívaných“. Od patnácté minuty byli hosté hradecké Slavii více než vyrovnaným soupeřem a na rozdíl od domácího týmu si vytvářeli i brankové příležitosti. Ta první přišla ve 23. minutě, když Schubert ideálně přihrál Matějkovi, jehož zakončení brankář soupeře reflexivně vyrazil. O tři minuty později postupoval sám na slávistického gólmana Čapek, ale ani on na strážce domácí svatyně nevyzrál. Ve 30. minutě pak byl do třetice úspěšný oproti Schubertově šanci slávistický brankář. Nevyužití hned tří obrovských šancí mohlo hosty hodně mrzet a pokud chtěli pomýšlet na úspěch v tomto duelu, potřebovali svou bídnou koncovku zlepšit. Domácí zahrozili nejprve ve 38. minutě nepřesnou hlavičkou, ale ve 41. minutě se již radovali z první branky, úspěšným střelcem byl Jan Havrda. 

Brzká druhá branka domácím pomohla

Po změně stran měly nejprve další šanci Skřivany. Ve 49. minutě Čapek ideálně přihrál Tauchmanovi, ale jeho oblouček skončil mimo branku. To domácí byli o dvě minuty později úspěšnější a po rozebrání hostující obrany vstřelil druhou branku Hajcman. Od této chvíle pak již domácí fotbalisté kontrolovali vývoj utkání a soupeře do šancí nepouštěli. V 81. minutě navíc přidal třetí branku Marek Klicnar z nařízeného pokutového kopu a o osudu utkání tak bylo rozhodnuto. Skřivany ovšem do konce utkání nesložily zbraně a podařilo se jim utkání alespoň zdramatizovat. Nejprve stav zápasu bleskově po obdržené brance zkorigovaly trefou Hrubeše po pasu Staňka a v závěru ještě obdržely trochu přísnou červenou kartu, po zbytečném faulu byl vyloučen Matějka. rezerva hradecké Slavise si tedy připsala zaslouženou výhru v poměru 3:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Skřivany
Komentář Skřivan: "Pokud nebudeme v takto vyrovnaných duelech proměňovat více šancí, nemůžeme pomýšlet na úspěch. Domácí byli v tomto směru daleko efektivnější, a tak se radují ze tří bodů zaslouženě."



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
F. Sedláček [-] - T. Ibrmajer [-] , M. Klicnar [-] , M. Šolc [-] - D. Šauer [-] , J. Havrda [-] , J. Hajcman [-] , T. Kašpar [-] , J. Lán [-] (89. J. Vančura [-] ) - J. Mukařovský [-] (83. L. Vrátný [-] ) , D. Mitana [-] (72. J. Valenta [-] ) -

TJ Slavoj Skřivany
P. Špičák [-] - J. Horák [-] (46. D. Hrubeš [-] ) , V. Zíma [-] (62. A. Roischel [-] ) , M. Matějka [-] , B. Staněk [-] , O. Brzek [-] - P. Tauchman [-] , J. Škaloud [-] (72. M. Kulich [-] ) , P. Horák [-] - M. Čapek [-] (76. P. Bielik [-] ) , R. Schubert [-]

ŽK: 66. J. Mukařovský . ČK: 86. M. Matějka .
Místo: Slavia HK. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Konhefr ml. Vlastislav - STRÁNSKÝ Martin, SKYBA Zenoviy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.