5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Skřivany na domácím hřišti zabraly a získaly zasloužené tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlepšená hra Skřivan vedla ke dvěma brankám v síti soupeře

Po čtyřech prohrách v řadě, z toho jednou v poháru, potřebovali fotbalisté Skřivan v duelu s Probluzí zabrat a znovu získat ztracené sebevědomí. Měli k tomu pomoci i některé změny v sestavě, na místě stopera nastoupil z Anglie navrátivší se Brzek, na postu krajního obránce pak Staněk. A nutno dodat, že hra obrany se výrazně zlepšila, hosty do mnoha šancí nepouštěla, a to byl základní kámen úspěchu. Ale i ostatní hráči však podali výkon, na který byli domácí zvyklí z jarní části soutěže. Od začátku utkání byli Skřivanští aktivnějším týmem a zvláště po změně stran dominovali. V prvním poločase se v domácím dresu prosadil pouze Čapek, ve 31. minutě ho poslal do samostatného nájezdu Schubert a ve 39. minutě mu pak ideálně přihrál Petr Horák. Skřivany tak na poločasovou přestávku odcházely s vedením 2:0.

Množství šancí a potvrzení náskoku domácích

Po změně stran měli ještě za stavu 2:0 příležitost hosté, tu ale neproměnili a poté už to byl festival branek a neproměněných šancí domácího celku. V 59. minutě poslal do šance Tauchmana Schubert a byl z toho třetí gól. O tři minuty později předložil Škaloud ideální míč Čapkovi a ten mohl slavit hattrick. O poslední gólový zápis se postaral po přihrávce Pošíka Horák. Skřivany tak po jasném vítězství 5:0 poskočily na šestou příčku tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Skřivany
Komentář Skřivan: "Zasloužené vítězství proti tak trochu odevzdanému soupeři. V našem týmu vynikl Brzek v obraně a střelecky se konečně dařilo Čapkovi. Ale i ostatní hráči hráli dobře a doufejme, že nám tento výkon dodá sebevědomí do dalších kol."




Sestavy


TJ Slavoj Skřivany
P. Špičák [-] - O. Brzek [-] , B. Staněk [-] (66. A. Roischel [-] ) , M. Matějka [-] , V. Zíma [-] - P. Tauchman [-] , J. Škaloud [-] , P. Horák [-] , D. Pošík [-] - R. Schubert [-] (66. D. Hrubeš [-] ) , M. Čapek [-] (74. P. Komárek [-] )

AFK Probluz
L. Brambora [-] - M. Brambora [-] , J. Klouček [-] , P. Kolakovský [-] , M. Dresler [-] , R. Neumann [-] (46. L. Podsadlo [-] ) , M. Brixí [-] - P. Prostředník [-] , Š. Macháň [-] - L. Brixí [-] - L. Provazník [-]

ŽK: 34. R. Schubert - 35. L. Brixí . ČK: 82. M. Brixí .
Místo: Skřivany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šmolka Milan - KINCL Václav, HLÍNOVSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.