3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Myštěves podruhé za sebou vyhrála a odpoutala se ode dna tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup Myštěvsi do utkání

Fotbalisté Myštěvsi vstoupili do nové sezony špatně a po úvodních třech porážkách si minulý týden připsali první body za výhru. V pátém mistrovském kole přivítali na domácím hřišti rezervu Kunčic, která měla před utkáním na kontě jediný bod. V samotném duelu se domácím podařilo brzy dostat do vedení, v deváté minutě zacílil přesně útočník Oleg Martinič - 1:0. Ve třicáté minutě na svého kolegu z útoku navázal Jan Havlena a Myštěves vedla již 2:0. O pět minut později se ovšem hosté dostali zpět do zápasu, když zásluhou pětačtyřicetiletého ostrostřelce Michala Doležala snížili na 2:1. Do konce prvního poločasu již branka nepadla a domácí tak do kabin odcházeli s těsným náskokem.

Rozhodla lepší produktivita

Ve druhém poločase bylo skóre utkání zcela otevřené. Klid do domácích řad vnesl až v 74. minutě obránce Filip Havlena a pojišťovací třetí brankou tak prakticky utkání rozhodl. Nunto říci, že domácí se na výhru notně nadřeli a rozhodla jejich lepší produktivita. Po druhě výhře v řadě tak Myštěves opustila spodní příčky tabulky. 



Sestavy


TJ Sokol Myštěves
P. Michalička [-] - A. Čížek [-] (81. F. Hlaváč [-] ) , F. Havlena [-] , P. Čapek [-] , J. Vodička [-] - P. Hladík [-] , O. Lekeš [-] (87. D. Bureš [-] ) , T. Pospíšil [-] , M. Linhart [-] - J. Havlena [-] , O. Martinič [-]

SK Bystřian Kunčice B
O. Vítek [-] - P. Klimt [-] , D. Šolc [-] , P. Pechar [-] (83. L. Chmelař [-] ) , J. Srpek [-] - R. Feko [-] , M. Doležal [-] , P. Vítek [-] , L. Kalenský [-] - J. Mrázek [-] , R. Kašprišin [-] -

ŽK: 27. T. Pospíšil , 37. F. Havlena - 20. L. Kalenský , 32. P. Klimt .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mottajček Miroslav - ŠEBA Jaroslav, BRETT Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.