Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Tým Myštěvsi získal první body v sezoně!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení domácích a obrat hostů

V dalším mistrovském utkání hostily Skřivany mužstvo Myštěvsi, které do nové sezony odstartovalo velice špatně a vzhledem ke kvalitě kádru byli hosté negativním překvapením dosavadního průběhu soutěže. Domácí ovšem po celé utkání nepředváděli příliš přesvědčivý výkon a hosté vsadili na bojovný a obětavý výkon. Úvod ovšem Skřivanům vyšel, hned ve čtvrté minutě je poslal do vedení Čapek. Myštěves dokázala odpovědět ve dvaatřicáté minutě, když se prosadil Hladík a minutu před koncem prvního dějství stav utkání otočil ve prospěch svých barev Martinič. Do kabin si tak hosté odnášeli vedení 2:1.  

Myštěves potvrdila jednobrankový náskok

Ve druhém poločase hosté pokračovali v obětavém výkonu a ten jim v tomto utkání na domácí stačil. Myštěves dokázala v dalším průběhu střetnutí přidat ještě další dvě branky. Rozhodnutí přišlo hned sedm minut po začátku druhé půle, když třetí branku hostů vstřelil Aleš Čížek. Klid do řad svého týmu pak přidal v 81. minutě Demeter a Myštěves tak mohla v nové sezoně konečně slavit bodový zisk. Domácí naopak výkonem trochu zklamali a připsali si druhou porážku v novém ročníku. 



Sestavy


TJ Slavoj Skřivany
P. Špičák [-] - A. Roischel [-] (46. M. Kulich [-] ) , M. Matějka [-] , B. Staněk [-] , V. Zíma [-] (87. M. Truksa [-] ) - P. Tauchman [-] (78. P. Zíma [-] ) , P. Horák [-] , D. Pošík [-] , J. Škaloud [-] - R. Schubert [-] , M. Čapek [-] (64. M. Trutnovský [-] )

TJ Sokol Myštěves
P. Michalička [-] - P. Brett [-] , A. Čížek [-] (86. N. Bajza [-] ) , T. Draštík [-] , J. Vodička [-] - P. Hladík [-] , O. Lekeš [-] , T. Pospíšil [-] (80. M. Demeter [-] ) , M. Linhart [-] , D. Jelínek [-] (46. M. Drobek [-] ) - O. Martinič [-]

ŽK: 59. P. Brett , 68. J. Vodička .
Místo: Skřivany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Doubrava Miloslav - MARKARJANC Boris, HLÍNOVSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.