Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Utkání bohaté na branky skončilo nerozhodně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převaha hostů

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté, vypracovali si řadu brankových příležitostí, ale nedokázali je proměňovat. Ve 23. minutě musel střídat třebešský Matějka, kterého nahradil Neugebauer. Domácí celek se v první půli dostal do jediné příležitosti a hned ji využil. Hosté nepohlídali rozehranou standardní situaci, v pokutovém území laxně přistoupili k hráčům, z pravé strany se míč postupně dostal na levou a tam domácí napálili míč do sítě - 1:0. Třebši se podařilo vyrovnat ve 41. minutě. Kincl rozehrál trestný kop, na který si naskočil Majer a hlavou míč umístil nad domácího brankáře - 1:1. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin. 

Branková úroda

Nástup do druhého poločasu hostům vůbec nevyšel, jejich hráči vyklidili střed pole, kde v prvním poločase dominovali a přenechali iniciativu domácím. Vše vyvrcholilo v 54. minutě faulem na hranici pokutového území a s takovouto šancí si domácí střelec Doležal skvěle poradil - 2:1. O chvíli později domácí využili dalšího zaváhání Třebše a dostali se do dvoubrankového vedení 3:1. Na tento fakt reagovali hosté změnou v sestavě. Ze hřiště odešel Kincl, nahradil ho Novotný. V 71. minutě se Třebeš vrátila do hry. Vacek vybojoval míč, našel na vápně Majera a ten střelou k tyči snížil na 3:2. Poté putoval ze hřiště Drapák, nahradil ho Štajer a uvedl se znamenitě, když dlouhým autem našel spoluhráče Novotného, ten míč prodloužil a v souboji Neugebauer dotlačil míč do sítě 3:3. Poté se domácí dostali ještě jednou do vedení. Po trestném kopu propadl míč mezi hostující hráče, domácí útočník využil jejich pomalé reakce a napálil míč pod břevno - 4:3. Brankový účet tohoto utkání však ještě nebyl uzavřen. Poslední slovo patřilo hostům. Štajer opět dlouhým autem našel hlavu zcela volného Vacka a ten se trefil k tyči - 4:4.



Sestavy


SK Bystřian Kunčice B
O. Vítek [-] - J. Žahourek [-] , P. Klimt [-] - R. Novák [-] , P. Vítek [-] , D. Hrubý [-] (46. L. Kalenský [-] ) , J. Laštovička [-] - J. Mrázek [-] , F. Hušek [-] (71. R. Kašprišin [-] ) , T. Zákravský [-] , M. Doležal [-]

TJ Sokol Třebeš B
R. Lhotka [-] - I. Kosyak [-] , R. Štěrba [-] , J. Vlach [-] (81. J. Rederer [-] ) - M. Kincl [-] (63. D. Novotný [-] ) , J. Matějka [-] (23. J. Neugebauer [-] ) , M. Cílek [-] (46. R. Michlík [-] ) , L. Drapák [-] (73. M. Štajer [-] ) , P. Majer [-] - L. Rederer [-] , T. Vacek [-]

ŽK: 77. D. Novotný .
Místo: Kunčice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - VAVŘINA Aleš, ZAPLETAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.