2:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Stěžery poprvé v sezoně ztratily. Rezerva Třebše dohnala dvoubrankovou ztrátu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nucené změny v sestavě hostů a dvoubrankové vedení domácích

K dalšímu venkovnímu utkání odjížděla rezerva Třebše do Stěžer. Domácí tým se netají ambicemi hrát o postup z Okresního přeboru. A i úvodní utkání ukazovala, že to myslí vážně. Hosté vstoupili do zápasu dobře, ale vše se v úvodních minutách začalo postupně bourat. Nejprve v 16. minutě ze hry odešel Obst, který si obnovil zranění kotníku. Nahradil ho Cílek, Majer se posunul do stoperské dvojice. O pár minut později se zranil Kunc. Ještě před jeho vystřídáním pustili rozhodčí útok domácího týmu, který zaváněl ofsajdem a ten hned šanci využil - 1:0. Poté Kunce vystřídal Neugebauer, který se posunul do zálohy a do obrany zamířil Kincl. Nutno dodat, že příležitost domácích vznikla po nepřesné rozehrávce ve středu pole. Domácí měli i v dalších minutách optickou převahu, více hráli s míčem, ale brankové příležitosti si nevypracovali. Hostující tým se do gólových šancí v prvním poločase nedostal. V jeho hře se však objevily dobré okamžiky, především díky dobrému napadání se Třebeš dokázala dostat do hry. I domácí tým musel nuceně střídat, hra byla kvůli střídání brankářů přerušena na pět minut. V nastavené poslední minutě prvního dějství se domácí dostali do dvoubrankového vedení. Hosté nezvládli zastavit útok soupeře na polovině hřiště a i přes enormní snahu Vlacha se domácí záložník dostal ke střele a nedal Voclovi šanci - 2:0.

 

Odměna za zvýšenou aktivitu

O poločase byla v kabině hostů bouřka, především kvůli zbytečné druhé brance, které se dalo snadno předejít. Poločasové vedení 2:0 je tím nejhorším výsledkem, a to se znovu potvrdilo. Hosté změnili své rozestavení, vsadili vše na útok a pustili se do druhé půle. Odměnou za zlepšení byla branka na 1:2, kterou vsítil Vacek. Ten byl ale při střele tvrdě atakován a o pár minut později musela Třebeš opět nuceně střídat, Vacka nahradil Rederer. V 60. minutě se hostům podařilo zaslouženě vyrovnat. Majer vyvezl míč, nechal všechny protihráče za sebou, našel přesně Neugebauera a ten křižnou střelou vyrovnal na 2:2. O pár minut později mohl obrat dokonat Lukáš Rederer, jenž přehazoval vyběhnuvšího brankáře, ale mířil vedle. V 65. minutě hosté vystřídali Kosyaka a nahradil ho Michlík. I za vyrovnaného stavu ponechali hosté hru na tři obránce a chtěli se pokusit dokonat obrat. Domácí sice občas zahrozili, ale hostující defenzíva pracovala znamenitě. V 75. minutě Třebeš naposledy střídala. Drapáka nahradil Novotný a krátce po nástupu se ocitl ve velké příležitosti. Jeho střela z voleje ale mířila nad. Utkání tedy nakonec skončilo dělbou bodů. Domácí Stěžery tak poprvé v nové sezoně ztratily a mají na kontě sedm bodů. Třebeš zatím nasbírala body čtyři. 

 



Sestavy


TJ Sokol Stěžery
F. Švehlík [-] (32. M. Samšeňák [-] ) - J. Samšeňák [-] , J. Částka [-] , J. Ducháček [-] , M. Archleb [-] , A. Mlateček [-] - T. Tušic [-] , J. Vácha [-] , J. Gabriel [-] - K. Vácha [-] , L. Brom [-] (46. R. Štěpánek [-] )

TJ Sokol Třebeš B
K. Vocl [-] - L. Kunc [-] , Z. Obst [-] (16. M. Cílek [-] ) , J. Vlach [-] , I. Kosyak [-] (66. R. Michlík [-] ) - M. Jankovský [-] (74. J. Neugebauer [-] ) , L. Drapák [-] , P. Majer [-] , M. Kincl [-] - T. Vacek [-] (60. J. Rederer [-] ) , L. Rederer [-]

ŽK: 55. T. Tušic , 60. J. Gabriel , 85. J. Částka - 80. M. Jankovský .
Místo: Stěžery. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Liebisch Osvald - ŠMOLKA Milan, ŠEBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.