Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Kosičky zaslouženě získaly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačný průběh

 Ve druhém kole okresní přeboru Hradecka se střetla mužstva, která si na úvod soutěže připsala vítězství. Od prvních minut ovšem bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, a to domácí. Ti si vytvořili stálou převahu, kterou v prvním dějství korunovali hned třemi brankami a početné publikum, jenž na zápas dorazilo, bylo určitě spokojeno. Do kabin tedy domácí hráči odcházeli s dostatečným náskokem. 

 

Potvrzení náskoku

Druhá pětačtyřicetiminutovka probíhala ve stejném duchu. Domácí měli jasnou územní převahu a hosté ze Skřivan nenašli na svého soupeře účinnou protizbraň. Kosičky dokázaly v dalším průběhu vstřelit ještě tři branky. Střelecky se opět prosadil Žaloudek, který si připsal hattrick, přičemž jeden přesný zásah zaznamenal z pokutového kopu. Na vysokém vítězství se dále brankově podíleli Stránský, Zich a Bouška. Kosičky jsou tak po dvou kolech jedním ze čtyř mužstev, které dokázaly ovládnout obě dvě úvodní kola. 



Sestavy


TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - L. Havlín [-] , T. Bambas [-] (61. D. Vávra [-] ) , M. Stránský [-] - M. Stránský [-] , J. Mráz [-] , D. Bouška [-] , A. Zich [-] , P. Tér [-] , T. Koóš [-] - J. Žaloudek [-]

TJ Slavoj Skřivany
P. Špičák [-] - A. Roischel [-] , M. Matějka [-] , J. Ludvík [-] (46. P. Bielik [-] ) , M. Mágr [-] - M. Trutnovský [-] , D. Pošík [-] , J. Škaloud [-] , M. Kulich [-] - R. Schubert [-] , M. Truksa [-] (46. P. Zíma [-] )

ŽK: 31. J. Žaloudek , 38. T. Bambas , 76. A. Zich , 86. J. Pražák - 27. M. Matějka , 66. M. Kulich .
Místo: Kosičky. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Mottajček Miroslav - SCHOVANEC Ladislav (N), HLÍNOVSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.