Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Dva slepené góly rozhodly o výhře domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný souboj

Utkání Syrovátka - Neděliště nabídl zajímavou podívanou. Utkání mělo vyrovnaný průběh. Na první branku čekali diváci do 17. minuty, kdy poslal Neděliště do vedení Michal Stanner. O dvě minuty ovšem bylo vyrovnáno, když se trefil Jaroslav Polák. V dalších minutách prvního dějství již branka nepadla a druhý poločas tak sliboval vzhledem k vyrovnanosti obou týmů dramatickou podívanou. 

Tři branky v rozmezí čtyř minut

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu a když už se zdálo, že si obě mužstva rozdělí po bodu, přišla bohatá čtyřminutovka na samotném konci utkání. V 82. minutě totiž poslal domácí do vedení Matěj Žalský a o dvě minuty později vedla Syrovátka už 3:1, když se střelecky prosadil Daniel Pleskot. Hosté odpoveděli hned v 85. minutě, na 3:2 snížil Ondřej Matyásko. Více už však Neděliště nestihlo, a tak si domácí tým po divoké přestřelce v závěru utkání připsal velice cenné tři body.   



Sestavy


TJ Slavoj Syrovátka
D. Šimek [-] - L. Hruban [-] (80. M. Žalský [-] ) , J. Pleskot [-] , Z. Jarkovský [-] , M. Fikr [-] - M. Hruška [-] , J. Polák [-] , P. Musil [-] , L. Tužil [-] - M. Hanžl [-] (46. D. Chrudimský [-] ) , D. Pleskot [-] -

SK Neděliště
Z. Kiršbaum [-] - P. Zatloukal [-] (80. A. Dostál [-] ) , P. Čejka [-] , O. Nosek [-] , R. Voňka [-] - D. Pekáč [-] (56. S. Stránský [-] ) , T. Stanner [-] - J. Kocourek [-] (63. O. Matyásko [-] ) , I. Svatoň [-] - J. Kořínek [-] , M. Stanner [-] (84. V. Hlaváček [-] )

ŽK: 30. L. Hruban , 74. L. Tužil - 33. P. Zatloukal , 39. O. Nosek .
Místo: Syrovátka. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Koza Vladimír - KNÍŽEK Radim (N), MICHÁLEK Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.