2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2016 18:00

28.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice v druhém poločase pouze snížily


Branky


0

Sendražice o víkendu potrápily první tým tabulky Lhotu pod Libčany a troufaly si i na hosty ze Smiřic. Smiřicím se na hřišti v Sendražicích tradičně nedaří a v tomto zápase chtěly to prokletí zlomit. Nakonec se odehrálo utkání, které nebylo až do konce rozhodnuté a vyhrál v něm důraznější tým.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas brankově ovládl domácí tým

Hostům se podařilo vstoupit do utkání tlakem, který ovšem trval jen minutu. Poté se domácí dostali do protiútoku a vybojovali roh. Na dobře kopnutý roh si nejlépe naběhl domácí Fedor a pěknou hlavičkou překonal bezmocného hostujícího gólmana Resla. Hosty tato branka nepoložila a opět převzali otěže utkání. Deset minut byly Smiřice jasně lepší, ale gól nedaly. To naopak v 21.minutě se domácím podařila krásná rychlá akce, když si míč převzal Vrána a přihrál ho Fedorovi. Fedor našel přesnou přihrávkou Zieglera, který překonal gólmana Resla a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Poté dal domácí tým po standardní situaci branku, ale z neznámého důvodu nebyla uznána. Chvilku na to, běžel hostující Šimek sám na Satranského bránu, ale zastavil ho hvizd píšťalky za údajnou ruku. (Možná kompenzace za neuznanou branku) Až do konce poločasu měly oba týmy nějaké šance, ale dvě gólovky domácím chytil hostující gólman Resl. První poločas tak vyhrály Sendražice 2:0.

V druhém poločase se Smiřice snažily vyrovnat

 

V druhém poločase se hosté víc hádali, než hráli a to nedělalo dobrotu. Domácí tým hrál v pohodě a tato situace mu nahrávala. Hostující trenér zasáhl, vystřídal a na hře Smiřic to hned bylo znát. Hostům se v 70.minutě podařilo snížit krásnou brankou Hochsteiger, který vymetl horní růžek Satranského brány. Hosté vrhli všechny síly do útoku a na chvilku zatlačili domácí tým. Jenomže žádnou loženku si nevypracovali a byl to naopak domácí tým, který si otevřel souboj domácích hráčů s gólmanem Reslem. Domácí Vrána, dvakrát Špás, Ziegler a  Hlavatý, měli úplně jasné gólové šance, ale gólman Resl pětkrát začaroval a za svá záda nepustil ani jednu ze stoprocentních šancí těchto hráčů. Zápas tak skončil těsnou výhrou domácích Sendražic a Smiřice zde opět nebodovaly.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sendražice
Trenér Michal Středa: Konečně jsme po dlouhé době naplno zabodovali. Smiřice měly úseky ve hře, kdy byly lepší, ale my jsme mohli v závěru vstřelit víc branek. Naše výhra je zasloužená. Chtěl bych poděkovat všem hráčům nejen za předvedený výkon, ale i za to, že jsme byli po dlouhé době kompletní.

SK Smiřice B
Trenér Jan Rezek: V Sendražicích se nám už tradičně nedaří a nezadařilo se ani tentokrát. Nehráli jsme až tak špatně a určitě jsme nebyli jasně horší. V závěru se zaskvěl několika úžasnými zákroky gólman Resl. Tak snad příště…



Sestavy


TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - P. Vrána [-] , J. Fedor [-] , P. Hlavatý [-] (54. F. Vítek [-] ) , O. Zimmermann [-] (46. P. Kvašinský [-] ) , M. Ziegler [-] , J. Michalička [-] , P. Koval [-] , L. Hlavatý [-] (81. S. Špás [-] ) , J. Modrý [-] , M. Štorek [-]

SK Smiřice B
T. Resl [-] - J. Kulang [-] , F. Šeda [-] (69. D. Klapka [-] ) , P. Nagy [-] , P. Šimek [-] (56. L. Gorol [-] ) , P. Růžek [-] (67. V. Holínský [-] ) , J. Škarytka [-] , L. Kvaček [-] , M. Novák [-] , J. Hochsteiger [-] , P. Velc [-]

ŽK: 58. P. Kvašinský , 88. P. Koval - 55. J. Hochsteiger , 61. F. Šeda , 63. J. Škarytka , 65. P. Růžek , 88. P. Nagy .
Hráči zápasu: J. Fedor , M. Ziegler - T. Resl , P. Nagy .
Místo: Sendražice. Počet diváků: 44. Rozhodčí: Ležík Matěj - DUS Ondřej (N), RUND Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.