Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Patrik Kolakovský zničil čtyřmi góly Černilov


0

Šestá Probluz hostila osmý Černilov a domácí si chtěli v tomto zápase zastřílet. A to také proto, že Černilov přijel s pěti nováčky v sestavě, kteří nemají za muže odehráno dohromady ani deset zápasů. A navíc přijeli pouze v jedenácti hráčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se domácí zastřelovali

První poločas se odehrál za bouřky a deště, ale hrálo se celých 45 minut. Domácí byli od začátku zápasu lepší a vynikal hlavně Patrik Kolakovský, který si na hřišti dělal, co chtěl. V 16.minutě zatáhl míč po straně domácí Kolakovský, a předložil tutovku pro Zvelebila, který přesnou hlavičkou otevřel skóre zápasu. Po půlhodině hry si Kolakovský navedl míč z pravé strany ke středu hřiště a přesnou střelou překonal gólmana Podstatu v bráně Černilova. Domácí se ujali vedení 2:0 a až do konce prvního poločasu se předháněli v zahazování šancí. Hosté si vypracovali pouze jeden náznak šance, ale slabá střela Havlase, domácího gólmana Podsadla nepřekvapila. První poločas tak skončil zaslouženým dvoubrankovým vedením pro domácí tým.

V druhém poločase exhibice Patrika Kolakovského

Celý druhý poločas byl domácí tým jasně lepší a vypracovával si šanci za šancí. Hosté se dostávali na domácí polovinu pouze sporadicky. V 54.minutě si Patrik Kolakovský pěkně zpracoval míč a zvýšil náskok domácích na 3:1. Po hodině hry to je opět neudržitelný Kolakovský nabíhající si z pravé strany a střílející gól na 4:1. Patrik završuje Hattrick v tomto zápase, ale to ještě není z jeho strany vše. Je pravdou, že kdyby víc přihrával, tak domácí mohli dát i víc gólů. Ale v 82.minutě Kolakovský vstřelil svůj čtvrtý gól v zápase a zvýšil už na 5:0. V závěru zápasu se dostal k centru hostující Dědek a letící míč si hlavou usměrnil do brány domácí obránce. Hostům se tak podařilo kosmeticky upravit na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: Celý zápas jsme byli jasně lepší a utkání se odehrálo v exhibičním tempu. Patrik Kolakovský si na hřišti dělal, co chtěl a mohl vstřelit ještě víc než čtyři branky.

FK Černilov B
Obránce Martin Šmied: Neměli jsme hráče na střídání (přestože po zranění nastoupil Benák a Turek) a doplatili jsme na nezkušenost, když celkem pětice hráčů, která byla dnes na hřišti, nemá za muže (dohromady!) odehráno ani deset zápasů. Domácí se opírali o střelce Kolakovského a centry ze stran, které jim vycházely. Měli k nim dost prostoru. My vpředu neudrželi míč. Čestný úspěch jsme si zapsali v závěru, díky hlavičce domácího obránce po centru Dědka.



Sestavy


AFK Probluz B
Z. Podsadlo [-] - R. Falta [-] , R. Neumann [-] , O. Liebisch [-] , P. Košťál [-] (46. L. Brixí [-] ) , P. Kolakovský [-] - Z. Novák [-] , P. Prostředník [-] , J. Telinger [-] - M. Tichý [-] (46. M. Brixí [-] ) , M. Zvelebil [-] -

FK Černilov B
J. Podstata [-] - M. Šmied [-] , J. Jonáš [-] , J. Havlas [-] , F. Dědek [-] - D. Bednář [-] , M. Obzina [-] - P. Benák [-] - M. Voltr [-] , T. Obzina [-] , P. Turek [-]

Hráči zápasu: P. Kolakovský , P. Prostředník .
Místo: Probluz. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - ŠPRÁCHAL Jiří (N), HODEK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.