J. Rezek 90. (vl.)
1:2
(0:1)
38. P. Kolakovský (vl.)
75. P. Šimek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Probluzi rozhodovaly vlastní góly


Branky


90. J. Rezek (vl.) - 38. P. Kolakovský (vl.) , 75. P. Šimek
0

Šestá Probluz hostila páté Smiřice a oba týmy chtěly v tomto zápase bodovat. Nakonec se odehrál bláznivý zápas, v kterém padlo víc vlastních gólů, než těch vstřelených do správné branky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hosté ujali vedení vlastním gólem domácích

Celé utkání ovlivnil silný vítr, který v prvním poločase foukal domácím do zad. Ale nedá se s určitostí říct, jestli ten vítr domácím pomáhal, protože všechny jejich střely létaly kolem hostující brány a ani jedna mezi tři tyče nezamířila. Domácí tým sice byl v prvním poločase lepším mužstvem, a podařilo se mu vstřelit i gól, ale ne do té správné brány. V 38.minutě se po střele hostujícího Škarytky, dostal k míči Šimek. Jeho ránu letící vedle si ve snaze ukopnout míč, vrazil do vlastní brány Kolakovský a hosté se tak ujali vedení 0:1. Probluzí tato branka hodně otřásla a první poločas dohrála v útlumu.

 

 

 

V druhém poločase Probluz pouze snížila vlastňákem hostí

V druhém poločase hráli po větru hosté a hru minimálně vyrovnali. Celý druhý poločas byl ve znamení minima šancí obou týmů. Do první vyložené se dostal domácí Falta, ale z pěti metrů nedokázal pořádně trefit míč a tak z toho nic nebylo. Domácí trenér postupně do hry posílal kluky z áčka, ale že by byly nějakou posilou, to se říct nedá. Protože zapomněli, že fotbal je kolektivní hra a chtěli vše strhnout sami. V 75.minutě pomohl vítr míči, aby se dostal za domácí obranu. Tam si naběhl hostující Šimek a přehodil vybíhajícího gólmana Telingera. Hosté se ujali vedení 0:2 a vypadalo to, že zápas skončí tímto výsledkem. Jenomže nastavení zápasu bylo nekonečné a po rohu domácích si vlastní branku vstřelil hrající trenér hostí Rezek. I když došlo ke snížení na 1:2 už v nastaveném čase, tak se pořád nepískal konec. Až když domácí neproměnili přímý kop, tak se konečně ozval hvizd píšťalky, který znamenal, že si Smiřice odvezou všechny body.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: Celý zápas byl z naší strany špatný a vůbec se nám nepodařil. Nedokázali jsme si nahrát a ani vyhovět na hřišti. Ani bychom si remízu nezasloužili.

SK Smiřice B
Tentokrát hrající trenér Jan Rezek: V prvním poločase byl domácí tým po větru lepší, ale my jsme se ujali vedení po akci Škarytky se Šimkem. V druhém poločase jsme hru vyrovnali a vstřelili další gól. Domácí snížili až v nastaveném čase mým vlastňákem, ale gól už potom nedali a tak jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


AFK Probluz B
J. Telinger [-] - J. Dobeš [-] , F. Kolovratník [-] , P. Kolakovský [-] (80. M. Tichý [-] ) , P. Prostředník [-] - D. Beneš [-] , V. Hypský [-] (57. L. Brixí [-] ) , V. Pánek [-] , V. Kaplan [-] (46. R. Falta [-] ) - J. Telinger [-] (57. J. Pečenka [-] ) , M. Zvelebil [-] (57. M. Brixí [-] )

SK Smiřice B
T. Resl [-] - J. Škarytka [-] , P. Šimek [-] , J. Skalický [-] (55. F. Šeda [-] ) , J. Kulang [-] , P. Růžek [-] (65. D. Klapka [-] ) , P. Nagy [-] , L. Kvaček [-] , P. Velc [-] , J. Rezek [-] , V. Holínský [-] (88. M. Rund [-] )

ŽK: 54. M. Zvelebil .
Hráči zápasu: L. Kvaček .
Místo: Probluz. Počet diváků: 63. Rozhodčí: Liebisch Osvald - ŠPRÁCHAL Jiří (N), SUCHÁNEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.