1:2
(0:1)
10. V. Gracík
87. P. Kaliáš (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves rozhodla v závěru z penalty


Branky


48. P. Ročeň - 10. V. Gracík , 87. P. Kaliáš (p.)
0

Čtvrtá Myštěves zavítala na hřiště sedmé Červeněvse a doufala, že si odveze všechny body. Domácí věřili, že nějaký ten bod získají a tomu podřídili i taktiku. Diváci nakonec viděli zápas, v kterém až do konce nebylo jasné, který z týmů vyhraje.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu padla jediná branka prvního poločasu

V dnešním utkání foukal silný vítr, který malinko ovlivnil hru obou týmů. Domácí hráli v prvním poločase po větru a spoléhali na dlouhé nákopy za obranu. Jenomže naprostá většina jejich akcí skončila buď v autu, anebo za bránou. Hosté se snažili o kombinační fotbal, ale malinko jim haprovala záloha. Po deseti minutách se dostal k míči nejlepší hráč hostí Gracík a překonal gólmana Čapka v bráně Červeněvse. Domácí se v prvním poločase dostali do dvou dobrých příležitostí, ale dobře hrající obrana Myštěvse je zneškodnila. To hosté byli v prvním poločase o hodně nebezpečnější a vytvářeli si i gólovky. Jenomže Hlaváč, Gracík a  ani Kaliáš gólmana Čapka nepřekonali a tak skončil první poločas těsnou jednobrankovou výhrou Myštěvse, která byla v první půlce jasně lepší.

V druhém poločase rozhodla penalta

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým o hodně lépe. Červeněves začala také kombinovat a dařilo se jí získávat míče ve středu zálohy. V 48.minutě dostal domácí tým výhodu standardní situace. Míč skončil v malém vápně, kde se nejlépe zorientoval domácí Ročeň a poslal míč do sítě za záda gólmana  Půlpána. Domácí srovnali na 1:1 a pokoušeli se i o vedení. Tentokrát měl více práce hostující Půlpán, ale šance domácích spolehlivě pochytal. Postupně se hra vyrovnala a i hosté si vytvářeli šance. Asi po hodině hry se dostal do sólového úniku hostujíc Drobek, ale ve finálce si míč ukopl a ještě z toho byl faul na gólmana Čapka. Všechny šance co si hosté vytvořili, pochytal domácí gólman Čapek. Rozhodla nakonec až 87.minuta, kdy se Kaliáš dostal s míčem do domácího vápna a tam byl zezadu sestřelen domácím bekem. Nebylo o čem diskutovat a rozhodčí písknul penaltu. Míč si vzal sám faulovaný Kaliáš a penaltu bezpečně proměnil. Domácím na vyrovnání nezbyl čas a tak všechny body putovali do Myštěvse.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Myštěves B
Trenér Tomáš Rychtera: V prvním poločase jsme byli jasně lepší a nedali jsme ještě dalších pět gólovek. V druhém poločase se domácí zlepšili, ale co měli, tak pochytal gólman Půlpán. My jsme z našich šancí udělali hrdinu z gólmana domácích Čapka. V závěru se nám podařilo dát gól z jasné penalty a spravedlivě zvítězit.



Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
E. Čapek [-] - J. Fichtner [-] , M. Smutný [-] (46. P. Remsa [-] ) , J. Sedláček [-] , J. Sedláček [-] - A. Hillebrand [-] , P. Ročeň [-] (60. M. Šolín [-] ) , D. Šefara [-] , A. Král [-] (70. T. Duha [-] ) , V. Čihák [-] (53. P. Remsa [-] ) - D. Wojcik [-]

TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - J. Petráček [-] , P. Jelínek [-] , D. Bureš [-] , L. Malina [-] - P. Kaliáš [-] , A. Valenta [-] (46. N. Bajza [-] ) , V. Gracík [-] , M. Drobek [-] , F. Hlaváč [-] - T. Valenta [-]

ŽK: 25. J. Sedláček , 90. J. Fichtner - 48. N. Bajza , 68. F. Hlaváč .
Hráči zápasu: E. Čapek - D. Bureš , V. Gracík .
Místo: Lovčice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Grossman Martin - ČERNÝ Pavel (N), VANÍČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.