Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves nadělila Červeněvsi sedmičku


Branky


23. F. Hlaváč , 31. F. Hlaváč , 51. V. Gracík , 53. V. Brett , 62. F. Hlaváč (p.) , 85. V. Gracík (p.) , 89. V. Brett - 3. J. Fichtner , 51. D. Wojcik
0

Třetí Myštěves hostila sedmou Červeněves a v jarní premiéře chtěla naplno bodovat. Šedesát přítomných diváků vidělo devět krásných branek, takže si užili krásné fotbalové odpoledne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Myštěves zahodila hodně šancí

Domácí vstoupili do zápasu aktivně, ale hned v úvodu je zaskočila rychlá branka hostí. Již ve třetí minutě se prosadil hostující Fichtner a poslal Červeněves do vedení. Tato branka domácím týmem viditelně otřásla a až do desáté minuty byla jeho hra úplně rozháraná. Poté se domácí tým vzpamatoval a vytvářel si šanci za šancí. Vyrovnat se Myštěvsi podařilo v 23.minutě kdy se z přímého kopu pěkně trefil Hlaváč. Podařilo se mu prostřelit zeď a přesnou ranou k tyči nedal gólmanovi Čapkovi žádnou šanci. V 31.minutě to byl opět Hlaváč, který skóroval po pěkné kombinaci svého mužstva. Do konce poločasu se stav utkání již nezměnil, i když některé šance domácích po tom vyloženě volaly.

Kanonáda domácích v druhém poločase

Druhý poločas začal docela divokou přestřelkou. Již v 51.minutě se domácímu Gracíkovi podařilo překonat gólmana Čapka a zvýšit vedení domácího mužstva na 3:1. Jenomže hosté to nevzdávají a o dvě minutky později snižují na rozdíl jediné branky. Gólově se prosadil střídající Wojcik a upravil na 3:2. Ale o minutku později je to opět o dva góly, když na 4:2 po dobré přihrávce zakončoval domácí Brett. Od té doby bylo na hřišti už jen jedno mužstvo a útoky se valily na gólmana Čapka. V 62.minutě fauloval ve vápně hostující gólman Čapek a nařízenou penaltu proměnil Hlaváč, který tak završil svůj hattrick v tomto zápase. V 82.minutě je zde opět faul hostujícího gólmana a opět penalta. Tentokrát pokutový kop proměnil Gracík. V poslední minutě zápasu uzavřel skóre na konečných 7:2, pěknou brankou domácí Brett.




Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves B
Vedoucí mužstva pan Tomáš Rychtera: Hosté se ujali rychlou brankou vedení a nám trvalo deset minut, než jsme se z toho vzpamatovali. Ještě do poločasu jsme skóre otočili a gólů mohlo být o hodně víc. V druhém poločase jsme jasně dominovali a přidali další branky. Výsledek odpovídá předvedené hře.




Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
M. Kulhánek [-] - T. Draštík [-] , P. Jelínek [-] , L. Šenk [-] (57. L. Malina [-] ) , D. Bureš [-] (78. D. Švarc [-] ) - F. Hlaváč [-] , M. Drobek [-] (46. J. Svoboda [-] ) , D. Jelínek [-] (46. Z. Vlček [-] ) , A. Valenta [-] (46. Z. Švarc [-] ) - V. Gracík [-] , V. Brett [-]

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
E. Čapek [-] - P. Lubas [-] (46. J. Novotný [-] ) , T. Vrabec [-] , V. Marek [-] , T. Duha [-] - M. Šolín [-] , A. Král [-] (46. D. Wojcik [-] ) , J. Fichtner [-] (69. M. Smutný [-] ) , K. Dohnal [-] , P. Remsa [-] (46. J. Mikácsi [-] ) - A. Hillebrand [-]

ŽK: 8. A. Král .
Hráči zápasu: F. Hlaváč , V. Brett - J. Fichtner .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dostál Milan - VANÍČEK Martin (N), ŠEFARA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.