Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 10:30

15.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice vyhrály i v devíti


0

Pouze pro informaci všech fanoušků: Sestava středečního kola bude už ve čtvrtek na Webu a bude se hlasovat do soboty 31.10.2015 do 11:59 hod.

Převýšov hostil první Hlušice a měla to být pro hostující tým snadná záležitost. Že tomu tak nebylo, vděčí oba týmy nešťastnému středečnímu termínu, kdy se oba týmy těžko dávaly dokupy. Po tomto zápase si Hlušice potvrdily první místo v tabulce a Převýšov se propadl na příčku poslední.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase čaroval gólman Hansl

Jak jsem již psal, tak tento termín zápasu byl hodně nešťastný, protože spousta hráčů musela normálně do práce a oba týmy s tím měly problémy. Hlušice nastoupily pouze v deseti lidech, ale i tak byly jasně lepším týmem. Domácím se hra vůbec nedařila a jejich přihrávky končily na kopačkách hostí. Hosté si vytvářeli šanci za šancí a domácí gólman Hansl chytil minimálně tři sólové nájezdy a u minimálně třech tak dobře zmenšil střelecký úhel, že to šlo vedle. Jediná branka prvního poločasu byla vlastní. Hostující Michal Batelka kopal roh a do souboje šel hostující útočník, obránce Mareček a gólman Hansl. Mareček šikovně přistrčený útočníkem si hlavou vstřelil vlastňáka a hosté vedli 0:1. V závěru poločasu byl vyloučen hostující Koutný, když zastavil unikajícího hráče Převýšova. Poločas skončil 0:1 a nebýt gólmana Hansla, tak to mohlo být klidně 0:5!

Devět statečných výhru uhájilo

Do druhého poločasu nastoupili hosté v devíti lidech, ale i tak měli hru pod kontrolou. Navíc se jim hned v úvodu druhého poločasu povedlo vstřelit druhou branku. Domácího předstopera zaskočil Holman, utekl mu a při svém sólu prostřelil gólmana Hansla. Uběhlo pár minut a hosté se radovali potřetí. A byla to akce jako přes kopírák podobná té první. Hosté vyšachovali obranu a Šimůnek své sólo zakončil prostřelením Hansla. Až v posledních dvaceti minutách začali docházet hostům síly a domácí se konečně dostali do hry. Snížit na 1:3 se domácím povedlo hlavičkou Milana Steklého staršího. A navíc to byla docela kuriózní situace, protože míč z brankové čáry vykopl hostující bek a nevědělo se, jestli byl za čárou anebo ne. Jenomže ve čtvrté třídě nemáme ani brankového rozhodčího a ani jestřábí oko, tak rozhodčí prostě gól uznal. A hrálo se dál. Tentokrát už měl Převýšov jasnou převahu a na 3:2 snížil Pilař, když si převzal míč po házeném autu, šikovně se obtočil kolem beka a s přehledem skóroval. Závěrečnému tlaku se hosté už ubránili a odvezli si krásné vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov B
Spolupracovník redakce Pavel Mareček: Byla to z naší strany naprostá tragédie. V prvním poločase jsme mohli dostat i šest gólů, nebýt gólmana Hansla. Proti devíti jsme se začali prosazovat až v závěru a to bylo málo.

SK Čechie Hlušice B
Spolupracovník redakce Jaromír Průcha: Kdo měl hrát, když museli všichni do práce?! Nakonec jsme sestavu jakžtakž poslepovali a přijeli s deseti hráči. V prvním poločase jsme byli jasně lepší a gólů mohlo být víc. Domácí vlastně ožili až v závěru, když už nám v devíti lidech opravdu docházely síly. Absolutorium zaslouží Martin Průcha, který hned po tomto zápase odehrál ještě další utkání za dorost.



Sestavy


SK Převýšov B
F. Hansl [-] - P. Mareček [-] , P. Vaněk [-] - J. Matouš [-] , M. Hodr [-] , J. Košina [-] - M. Steklý [-] - D. Korel [-] , A. Nobilis [-] (46. P. Pilař [-] ) , M. Steklý [-] , M. Pilař [-]

SK Čechie Hlušice B
P. Batelka [-] - M. Batelka [-] , M. Holman [-] , R. Hrubeš [-] , J. Průcha [-] , J. Batelka [-] , M. Šimůnek [-] , J. Šimůnek [-] , T. Kotvas [-] , V. Koutný [-] , M. Průcha [-]

ŽK: 55. D. Korel - 62. M. Průcha . ČK: 41. V. Koutný .
Hráči zápasu: F. Hansl - M. Průcha , J. Průcha .
Místo: Převýšov. Počet diváků: 10. Rozhodčí: Dostál Milan - HANSL Jiří (N), PILAŘ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.