Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

1.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Hořice v divoké přestřelce porazily Kopidlno B vysoko 6:3


Branky


8. J. Rubeš , 14. J. Antoš , 31. J. Rubeš , 39. M. Ernst , 42. M. Ernst , 80. M. Ernst - 24. J. Komárek , 28. M. Valnoha , 70. P. Zedek
0

Zápas, který nepřinesl zrovna moc atraktivní fotbalovou podívanou, ale diváky uspokojil alespoň vysoký počet branek. Do utkání vstoupili lépe Hořice B, ale bohužel nechali soupeře vrátit se, alespoň na chvíli do zápasu. V poslední patnáctiminitovce prvního poločasu domácí ale třemi brankami utkání rozhodli a druhý poločas se spíše dohrával a podle toho to tak i vypadalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek za první poločas v síti Kopidlna B

Již ve čtvrté minutě postupuje Rubeš od poloviny hřiště a dostává se až do vápna, ale jeho střela končí mimo. V šesté minutě si nabíhá na centr Fátor, ve vápně nachází Ernsta, ten ještě přihrává na volného Rubeše, který se v zakončení nemýlí a dává na 1:0. V desáté minutě si opět dobře naběhl Fátor, ale jeho střílený centr stihnul pokrýt golman hostí. Ve 14. minutě řeší Hořice dobře brejkovou situaci. Fátor rozehrává na Stuchlíka, ten posouvá na Rubeše, který vrací na Ernsta, jeho střelu ale golman vyráží na vápno na volného Antoše, který střelou po zemi zvyšuje na 2:0. V této fázi jsou Hořice lepším týmem, ale nejsou z toho branky. V 16. minutě centruje V. Kulhánek na hlavu Ernsta, ale míč míří mimo tyče. V 18. minutě opět centruje Fátor, ale míč je zblokovaný na roh. Z následného rohu prodlužuje Rubeš až na malé vápno, kde zůstává volný R. Machek, ale střela mu nevyšla a mířila až nad břevno hostující branky. Vzhledem k tomu, že domácí měli více ze hry, začalo se zapomínat na zadní vrátka a to přineslo problémy. Hned v 23. minutě nechávají Hořice volné hráče a hosté snižují na 2:1. Aby toho nebylo málo, tak hned za pět minut po chybě hořické obrany, hosté vyrovnávají na 2:2 a začíná se od začátku. Naštěstí se z vyrování neradují dlouho, ve 30. minutě je vidět hezká akce, na jejímž konci je Rubeš, který z voleje dává svoji druhou branku v utkání 3:2. V 35. minutě centruje V. Kulhánek, opět nachází volného Ernsta, ale jeho hlavička skončila pouze na tyčce. V 37. minutě mají příležitost trestného kopu hosté, ale míří vysoko nad. V 38. minutě dává krásný centr Rubeš, který si Ernst výborně zpracuje a jde sám na golmana, kterého přehazuje a zvyšuje na 4:2.  Ve 41. minutě postupuje Ernst do vápna, kde je sražen. Následuje penalta, která stála za to. O předzápasové dohodě pro případ pokutového kopu věděli jen někteří: Ernst si postavil míč, který jen posunul dopředu. Na něj si měl naběhnout Rubeš a vstřelit branku, ale trochu se to chlapcům zkomplikovalo a Rubeš vyrazil později, takže míč ještě stihl jediný vracející se obránce hostů odrazit, ale jen k Ernstovi, který doráží do branky a vedeme 5:2. V poslední minutě ještě střílí hosté, ale opět nad.

Druhý poločas byl vyrovnaný a padly jen dvě branky.

Druhý poločas už moc záživný nebyl, Hořice přestali hrát a tak diváky postupně začali hodně bolet oči.  V 47. minutě dostává na vápno míč V. Machek, ale z otočky míří mimo. O minutu později se do brejku dostávají hosté, ale V. Kulhánek zblokoval šanci na aut. V 50. minutě ztrácí domácí balon, ale hosté svoji šanci nevyužívají a opět míří nad branku. V 55. minutě jdou bratři Machkovi sami na golmana, ale R. Machek volí zakončení lobem, které však golman hostů zachytil. O minutu později centruje V. Kulhánek, na míč si nabíhá Stuchlík, ale hlavou míří mimo. V 59. minutě se ve vápně prosadil Procházka, ale střelu zblokovala obrana. O minutu později prokličkoval Stuchlík, ale střelu vyrazil golman na roh. Poslední třicetiminutovka už byla ze strany Hořic horší a více ze hry měli hosté. V 70. minutě zahrávají zbrkle domácí standardku, když se hosté dostávají do brejku a tečovaná střela končí v síti 5:3. Další branku se už ale hostům vstřelit nepodařilo. Hořice naopak deset minut před koncem využívají další šanci, na jejímž konci byl Ernst, který hattrickem stanovuje konečné skóre na 6:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic B): Hosté přijeli pouze v jedenácti hráčích a zpočátku to vypadalo na jasnou záležitost pro nás. Bohužel za stavu 2:0 jsme začali laxně řešit obranou fázi a hosty nechali utkání alespoň na chvíli zdramatizovat. Naštěstí jsme ještě v prvním poločase, kdy jsme dopředu byli aktivnější, přidali tři branky, a tak bylo víceméně rozhodnuto. Druhý poločas zejména v jeho druhé části byl hodně podprůměrný a už se hlavně čekalo na konečný hvizd rozhodčího. Pro nás každopádně rozhodující to, že máme opět tři body a dostáváme se alespoň do středu tabulky.

FK Kopidlno B
Janda Petr (vedoucí Kopidlna B): Opět jsme jeli na venkovní zápas v 11 lidech. Omluvenky od hráčů přicházeli na poslední chvíli takže jsme museli improvizovat do zápasu jsme poslali tři dorostence.Do 15 minuty jsme prohrávali 2:0 díky chybám v obraně. Takových zbytečných gólů bohužel dostáváme hodně.Nicméně se nám podařilo do 30 minuty vyrovnat a místo toho , abychom hráli zodpovědně zezadu ,tak jsme se hrnuli dopředu a to nás vytrestalo, do konce poločasu jsme inkasovali ještě 3 branky. Druhý poločas byl z naší strany mnohem lepší, vytvářeli jsme si šance, ale proměnili jsme pouze jednu. Budu se opakovat, ale když se jede k takovému soupeři bez střídačky tak je každý zápas fyzicky hodně náročný. Výsledek mluví za vše. Z týmu bych vyzvedl výkon Martina Kateřiňáka, začal ve středu zálohy hodně toho odběhal a druhý poločas odehrál velmi dobře na stoperu.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice B
P. Kuneš st. [-] - J. Kulhánek [-] , O. Kramule [-] , V. Kulhánek [-] , R. Machek [-] - J. Antoš [-] , T. Fátor [-] (46. V. Machek [-] ) , J. Stuchlík [-] (69. P. Novotný [-] ) , A. Pour [-] (57. P. Procházka [-] ) - J. Rubeš [-] (75. M. Macák [-] ) , M. Ernst [-]

FK Kopidlno B
V. Kohut [-] - T. Dřímal [-] , J. Janáček [-] , M. Kateřiňák [-] - J. Komárek [-] , P. Zedek [-] , M. Havelka [-] , J. Kraus [-] - M. Šafařík [-] , M. Valnoha [-] , P. Hnízdil [-]

Hráči zápasu: M. Ernst , J. Rubeš - J. Komárek .
Místo: Hořice. Počet diváků: 54. Rozhodčí: Klein Matěj - Materna Zbyněk, Šorm Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.