1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tápající Slatina nestačila na Petrovice a podesáté prohrála


Branky


0

Poslední celek tabulky ve 12. kole nestačil na Petrovice a po výsledku 2:1 musel kousat další prohru i ztrátu bodů. Desátá porážka v sezoně jen dokreslila slatinské postavení v tabulce, ve které je se čtyřmi body na poslední místě. Petrovičtí okupují osmou příčku. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl očekávaný výsledek

Slatina chtěla v zápase s Petrovicemi bodovat stůj co stůj a soupeři z první poloviny tabulky rozhodně nehodlala dát nic zadarmo. Utkání se začalo odehrávat podle předem očekávaného scénáře už v prvním poločase. Petrovice zasadily Slatině úvodní ránu ve 23. minutě když se prosadil Karel Baťha. Domácí se sice pokoušeli ohrozit hostující branku, jejich výkon však ke střelení vyrovnávací branky nevedl. 

Druhá půle nabídla drama

Druhé dějství přineslo hrstce přihlížejících diváků menší drama. Petrovice sice v 60. minutě zásluhou Petra Pavelky zvýšily na 2:0, Slatině se ale o deset minut později podařlo snížit. Na konci útočné akce stál Jan Čižinský a napálil balon do hostující svatyně. V závěrečné dvacetiminutovce se Petrovičtí s přehledem zvládli udržet náskok a vyválčit tříbodový zisk. 

Slatina po další prohře uzavírá tabulku, Petrovice jsou po páté výhře osmé. 



Sestavy


Slatina
S. Hynek [-] - J. Vodák [-] , M. Hovad [-] (46. V. Sokol [-] ) , M. Mihulka [-] , J. Hrabák [-] , P. Hubek [-] , M. Bednář [-] , J. Čižinský [-] , J. Svoboda [-] , F. Svoboda [-] , V. Skutil [-]

Petrovice
M. Bartoš [-] - R. Uhlíř [-] (23. F. Ullrich [-] ) , M. Repš [-] , P. Pavelka [-] , M. Pacholík [-] , J. Maršík [-] , B. Kolář [-] , J. Halíř [-] , D. Bušák [-] , K. Baťha [-] , J. Šípek [-]

ŽK: 92. J. Hrabák - 56. J. Šípek , 88. P. Pavelka , 92. K. Baťha .
Hráči zápasu: J. Čižinský - K. Baťha , P. Pavelka .
Místo: Slatina n.Zd.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Prokeš Jiří - KOBOLKA Milan (N), NEPOVÍM Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.