Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Voděrady zpustošilo meziříčské tornádo, v zápase bylo k vidění 11 branek


Branky


0

Fotbalisté Českého Meziříčí uštědřili Voděradům krutý debakl. Na domácím hřišti porazili svého soka rozdílem třídy a odpoutali se ode dna tabulky. Utkání ovlivnili nejen skvěle hrající domácí, ale také hostující celek, který přijel na soupeřovo hřiště ve slátané sestavě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Debakl se začal rýsovat už v první půli

Utkání mezi posledním Českým Meziříčím a dvanáctými Voděrady slibovalo ve všech směrech napínavou podívanou.  Obě mužstva v něm toužila uspět a odpíchnout se k lepším výsledkům. Předpokládaný scénař by se možná začal plnit, kdyby hosté přijeli do Meziříčí v nejsilnější sestavě. To se ovšem nestalo a domácí toho naplno využili.

 

V 10. minutě otevřel skóre Dominik Španiel a Meziříčí vedlo 1:0. Do poločasové přestávky pak stihli aktivní domácí přidat na vlastní střelecké konto dalších pět branek. V 21. minutě rozvlnil síť za brankářem Steklíkem Petr Tomášek a úspěšnou půlhodinku zakončil dvěma trefami ve 26. a 28. minutě Patrik Havel. Do poločasu přidal pátý zásah Lukáš Havel a šestou branku Kamil Vošvrda. Bezmocné Voděrady, které v útoku vedl brankář Jiří Řízek, gólové smršti absolutně nedokázaly vzdorovat. 

Ve druhém poločase padly další čtyři góly, trefili se dokonce i hosté

Druhý poločas nabídl přihlížejícím divákům naprosto stejnou písničku. Dvě minuty po přestávce si s hostující obranou poradil Ondřej Ježek a Meziříčí se měnil stav na 7:0. Osmý gól přidal o pět minut později znovu Kamil Vošvrda. Voděrady se už ale tentokrát zmohly na odezvu a v 56. Minutě snížili díky trefě Radka Jedličky na šestibrankový rozdíl. Definitivní rozklad voděradské jedenáctky dokonal v 63. minutě svým druhým gólem v zápase Lukáš Havel. Voděradům se v 90. Minutě podařila alespoň kosmetická úprava skóre, když podruhé v utkání dostal balon za Kašparova záda Radek Jedlička.

 

Mezíříčí si po skvělé kanonádě může gratulovat, protože poskočilo z posledního místa tabulky, kde nechalo bezradnou Slatinu. Voděrady si připsaly další vysokou porážku a zůstaly na svém 12. místě.



Ohlasy k zápasu



Voděrady
Lukáš Steklík: Patnáct minut před utkáním nás bylo na hřišti deset, takže jsme narychlo sehnali dva hráče z B týmu. Byla to ostuda. Měli bychom se zamyslet, jak to bude dál.



Sestavy


FC České Meziříčí B
A. Kašpar [-] - D. Španiel [-] , L. Havel [-] , J. Štěpán [-] (9. F. Petr [-] ) , P. Havel [-] , P. Tomášek [-] , L. Hlavsa [-] , O. Ježek [-] , K. Vošvrda [-] , M. Hejlek [-] , J. Kubíček [-]

Voděrady
L. Steklík [-] - L. Urban [-] , M. Brich [-] , O. Podsztavek [-] , P. Brandejs [-] , D. Toman [-] , J. Jakl [-] (46. J. Řízek [-] ) , P. Kopecký [-] , M. Janeček [-] , S. Holoubek [-] , R. Jedlička [-]

ŽK: 40. M. Hejlek - 69. O. Podsztavek , 80. R. Jedlička .
Místo: Č. Meziříčí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jedlička Martin - JINDÁČEK Milan, MERVART Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.