0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:15

10.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornice doplatila na střeleckou nemohoucnost a podlehla Petrovicím


Branky


0

Jeden z největších favoritů okresního přeboru nenavázal na vysokou výhru ze Slatiny a v 10. kole prohrál na domácím hřišti s Petrovicemi. O vítězi utkání rozhodla jediná branka, kterou vstřelil v 79. Miroslav Rumpík. Javornickému mužstvu patří po páté porážce v sezoně v tabulce až 8. místo, Petrovice jsou sedmé. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl v Javornici bez branek

Přestože jsou Javornice s Petrovicemi sousedé v pořadí přeborové tabulky, do utkání vstupovala jako jasný favorit Javornice, která chtěla potvrdit výhru na půdě Slatiny a odpíchnout se k sérii lepších výsledků. V první polovině zápasu se domácím v útoku poměrně dařilo. Z mnoha dobrých šancí však nedokázali vytěžit ani jediný gól. Největší příležitost ke změně skóre měli při nastřelení brankové konstrukce Baťhovy svatyně. Petrovice si rovně vypracovaly několik slibných možností, ani jedna z nich se však neujala. 

Javornice nastřelila dvě tyčky, gól ale vsítily jen Petrovice

Ve druhém poločase diktovali tempo hry opět Javorničtí, kteří soupeře vystrašili šňůrou neproměněných útočných akcí. Po dvojici podobně provedených střel ze vzdálenosti dvaceti metrů  zazvonila branková konstrukce, jeden z javornických pokusů museli hosté dokonce vykopávat z brankové čáry. Z vedoucího gólu, který se ve výsledku ukázal jako rozhodující, se nakonec radovaly Petrovice. Po faulu na polovině hřiště a krásném centru do vápna se jedenáct minut před koncem zápasu trefil Miroslav Rumpík.

 

Javornice už se skóre nestačila nic udělat a prohrála s Petrovicemi těsným rozdílem 0:1. V tabulce jí patří po desetí zápasech 8. místo se třinácti body a skóre 17:12. Petrovice jsou v pořadí přeboru o jednu příčku výš.



Ohlasy k zápasu


Javornice
Jakub Kráčmer: V zápase jsme určovali tempo hry, náš problém je ale ten, že nedokážeme vstřelit gól. Třikrát jsme nastřelili tyčku. Petrovice také několik šancí měly, ale ty nebyly nijak výrazné.




Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - J. Resl [-] , P. Kasper [-] , S. Koutský [-] , D. Suk [-] - P. Chlachula [-] (57. J. Hovorka [-] ) , M. Štěpánek [-] , M. Šrefl [-] , J. Krunčík [-] - A. Krejčí [-] (78. J. Kráčmer [-] ) , M. Plašil [-] (55. J. Bárta [-] )

Petrovice
K. Baťha [-] - J. Šípek [-] , M. Shrbený [-] (46. J. Halíř [-] ) , M. Rumpík [-] , M. Repš [-] , P. Pavelka [-] , M. Pacholík [-] , J. Maršík [-] (64. J. Lodr [-] ) , B. Kolář [-] , D. Bušák [-] , J. Brandejs [-]

ŽK: 76. M. Šrefl , 88. D. Suk - 4. P. Pavelka , 62. B. Kolář , 73. D. Bušák , 84. K. Baťha , 87. J. Lodr .
Hráči zápasu: M. Rumpík .
Místo: Javornice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Leimer Václav - KNAPEK Jaroslav, MERVART Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.