2:1
(1:0)
51. P. Pelant (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice napravily zaváhání z Voděrad a slaví výhru nad Rokytnicí


Branky


17. B. Kolář , 60. J. Lodr - 51. P. Pelant (p.)
0

Petrovice na domácí půdě porazily Rokytnici těsným rozdílem 2:1. V důležitém zápase devátého s jedenáctým mužstvem soutěže tak vytěžili plný počet bodů a udrželi tabulkové postavení. Rokytnice před sebe pustila vítězné Přepychy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase se mohli radovat domácí

Petrovičtí po smolné prohře ve Voděradech, kterou si připsali až po penaltách, přivítali na domácím hřišti Rokytnici. Ta v minulém kole rovněž prohrála, když v penaltovém rozstřelu podlehla Slatině. V utkání 9. kola proto oba celky usilovaly o tříbodovou výhru. V prvním poločase se ke splnění daného cíle o krok blíž přiblížili domácí. Už v 17. minutě dostal za Citova záda balon obránce Bohuslav Kolář a Petrovice začaly potvrzovat roli drobného favorita. 

Rozhodující momenty zápasu přišly v rozmezí deseti minut

Šest minut po zahájení druhé půle se však ke slovu dostali také hosté z Rokytnice. Hostující Pavel Pelant se ukázal jako pravý kapitán a vsítil vyrovnávací branku na 1:1. Domácí mužstvo inkasovaná branka ale na kolena nesrazila a hned o devět minut později znovu překlopili vedení na svou stranu, když se v 60. Minutě trefil Jan Lodr. Jeho branka se nakonec ukázala jako rozhodující, protože ani jeden z týmů si už nedokázal poradit s pevnou obranou soupeře a upravit skóre.

 

Petrovické mužstvo se po překonání rivala ze spodní části tabulky udrželo na 9. místě, Voděrady si po páté porážce v sezoně naopak o příčku pohoršily. 



Sestavy


Petrovice
M. Bartoš [-] - J. Šípek [-] , M. Shrbený [-] (46. J. Lodr [-] ) , M. Rumpík [-] (86. M. Repš [-] ) , P. Pavelka [-] (80. F. Ullrich [-] ) , M. Pacholík [-] (66. J. Maršík [-] ) , L. Morávek [-] , B. Kolář [-] , J. Halíř [-] , D. Bušák [-] , J. Brandejs [-]

1. FC Rokytnice
M. Cit [-] - O. Potužník [-] , M. Kaška [-] , L. Houser [-] (64. R. Hloušek [-] ) , V. Štěpánek [-] , P. Koukol [-] , F. Havlíček [-] , P. Pelant [-] , P. Chudý [-] , L. Hůlka [-] , L. Levý [-]

ŽK: 44. M. Rumpík , 83. B. Kolář - 37. L. Levý , 69. P. Pelant , 79. V. Štěpánek .
Hráči zápasu: J. Lodr - P. Pelant .
Místo: Petrovice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Jindáček Milan - FILIP Miroslav, JEDLIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.