4:1
(3:0)
83. L. Levý
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota zažila střelecké probuzení, Rokytnici pokořila hned čtyřikrát


Branky


9. P. Jakubec , 19. D. Rešl , 32. R. Svatoš (p.) , 50. P. Jakubec - 83. L. Levý
0

Kostelecká Lhota si po hubeném vítězství na půdě Voděrad vylepšila náladu a porazila Rokytnici 4:1. Přesvědčivý triumf se zrodil už v první půli, kdy domácí celek svého soupeře k ničemu nepustil a svou hru navíc ozdobil třemi brankami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota v úvodu vládla, po poločase vedla 3:0

Kostelecká Lhota diktovala tempo zápasu už od jeho úvodu. Její hráči v první dvacetiminutovce dominovali. Rokytnici předčili v nasazení, důrazu i rychlosti. Prezentovali se spoustou hezkých průniků a narážeček, dostávali se do přečíslení a solidního zakončení. Předvedenou hru navíc dokázali okořenit dvěma góly. V 9. minutě dokončil jednu z mnoha pěkných kombinací Petr Jakubec, o deset minut později se po průniku do rokytnického vápna radoval David Rešl. Po půlhodině hry zvyšoval z nařízené penalty Roman Svatoš a ve Lhotě se začalo schylovat ke střelecké exhibici. 

V druhé půli padly další branky, na jednu z nich se zmohla i Rokytnice

Začátek druhého dějství zastihl v lepší formě znovu domácí. Ti v 50. minutě opět rozjásali vlastní fanoušky, když svůj druhý zásah v zápase oslavil agilní útočník Petr Jakubec.  Po čtvrté brance Lhoty se hra uklidnila a utkání se jen dohrávalo. V 83. se gólu dočkali i hosté. Levý využil chybu domácího obránce, který z vápna špatně odkopl centrovaný míč, a vsítil jediný gól svého týmu.

 

Kostelecká Lhota je po tříbodovém zisku na třetím místě a na druhý Vamberk ztrácí jen kvůli horšímu skóre.  Rokytnice je jedenáctá.



Ohlasy k zápasu



1. FC Rokytnice
Pavel Koukol: V úvodu zápasu jsme absolutně zaspali a Lhota byla dominantní. To prakticky rozhodlo zápas, protože soupeř vstřelil tři branky a náskok si pak v pohodě pohlídal.



Sestavy


Kostelecká Lhota
P. Hejčl [-] - M. Faltys [-] , V. Hrubý [-] (65. J. Filip [-] ) , D. Faltys [-] , P. Bažo [-] (46. M. Jiruška [-] ) , J. Pavlíček [-] (58. O. Plocek [-] ) - J. Pápay [-] , M. Bulavcsjak [-] , D. Rešl [-] (80. P. Janeček [-] ) , R. Svatoš [-] - P. Jakubec [-] -

1. FC Rokytnice
M. Cit [-] - M. Kaška [-] (46. M. Ďoubek [-] ) , V. Štěpánek [-] , P. Koukol [-] , F. Havlíček [-] , P. Pelant [-] , J. Stoklas [-] , L. Hůlka [-] , V. Holenda [-] , R. Presbruchý [-] , L. Levý [-]

ŽK: 83. P. Jakubec - 21. J. Stoklas , 30. R. Presbruchý , 60. P. Pelant , 68. M. Ďoubek , 76. F. Havlíček .
Místo: Kostelecká Lhota. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Jindáček Milan - ŠPAČEK Ladislav, JEDLIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.