Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola!


Branky


0

Domácí celek před třináctým kolem věvodil okresní tabulce zatímco hostě jsou usazeni na samotném chvostu. Jak si outsider poradil na hřišti favorita?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení hostů

Do úvodního dějství vstoupilo překvapivě aktivněji hostující mužstvo a očividně svého soka zaskočilo. Domácí šli nejspíš do utkání s tím, že se Lánov porazí sám ale sestava kolem střelce Havránka  byla jednoznačně proti, jelikož už v sedmé minutě se krásně uvolnil přes dva protihráče a střelou ke vzdálenější tyči otevřel skóre. Na to domácí dokazali reagovat velmi rychle, když v minutě jedenácté zaskočil brankáře hostí dalekonosnou střelou Lukáš Novák. Ale po vyrovnávací brance pokračovala hra, která není hodná týmu, který vede tabulku. A toho dokázal Lánov patřičně využít. V kombinaci to sice skřípalo ale nasazení a individuální šikovnost kapitána Havránka stačila na to, aby šli hosté v sedmatřicáté minutě znovu do vedení. Výsledkem 1:2 také úvodní dějství zkončilo. 

Drtivá převaha nestačila ani na bod

Druhý poločas začal podle očekávání drtivým náporem domácícho celku, který chtěl odvrátit fiasko a hnal se za vyrovnáním. Jenže v 56. minutě se Lánovu vydařil rychlý kontr a rázem to bylo 1:3 a domácím už vážně teklo do bot. Hned po čtyřech minutách však přišla rychlá odpověď, když se trefil střídající Albín a mohl tak dále pokračovat drtivý tlak domácích. Jenže branku hostí jakoby uzamkl brankář Tuček a skvělými zákroky držel Lánov nad vodou. Návíc střelecká impotence domácích útočníků byla místy až směšná a tak se Lánov radoval z velice nečekaných bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Kocbeře
Trenér domácích: Naprosto trapné vystoupení!

TJ Lánov
Kapitán hostů: Dnes se podařilo překvapit favorita, Jsem rád, že mi tam spadli dvě branky.



Sestavy


TJ Jiskra Kocbeře
P. Strasser [-] - V. Hanuš [-] (83. J. Motal [-] ) , Z. Stránský [-] , M. Blažek [-] , M. Mohet [-] , J. Tulach [-] (56. L. Gogolák [-] ) , L. Novák [-] , T. Béna [-] , D. Šimůnek [-] (51. R. Albín [-] ) , J. Hrneček [-] , Z. Šmíd [-]

TJ Lánov
L. Tuček [-] - J. Havránek [-] , F. Schmidt [-] (91. M. Živnustka [-] ) , P. Vališka [-] , P. Mencl [-] , M. Půlpán [-] , J. Farský [-] , P. Šafařík [-] , J. Tošovský [-] , O. Kužel [-] , P. Foubík [-]

ŽK: 47. Z. Stránský , 73. M. Blažek - 49. J. Havránek , 53. P. Šafařík , 73. J. Farský . ČK: 66. P. Šafařík .
Místo: Kocbeře. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SMOLA Vojtěch - MICHL Filip, PROCINGER Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.