Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly na horách


Branky


0

Souboj o důležité záchranářské body. Tak by se dal ve stručnosti charakterizovat souboj týmů z nižších pater tabulky. Jak utkání nakonec probíhalo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý úvod

Pokud se někdo na utkání dostavil pozdě, přišel o velice důležité chvíle zápasu. Hned v úvodu se na hostujícího brankáře řítil po podklouznutí obránce úplně sám domácí Koblížek, ale svůj únik trestuhodně neproměnil. Krátce na to už ale rozvlnil síť technickou střelou z poza šestnáctky Michal Dvořák. Hned na to však krásný průnik domácí obranou zakončil mazácky Najman a to běžela teprve 11. minuta utkání. Zápas byl plný nasazení a osobních soubojů z obou stran a byl pro diváka určitě zajímavý. Hosté byli ve druhé polovině úvodního dějství aktivnějším týmem, nastřelili tyč a jejich akce zaváněly gólem,ale často zbytečně ukvapili zakončení. Domácí střelci zkoušeli pozornost gólmana z uctivé vzdálenosti a branku hostů nijak výrazně neohrozili a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 1:1.

Do druhého poločasu udělali domácí rošádu v sestavě a herním systému a po této změně se ihned radovali z vedoucí branky, když z hranice velkého vápna prostřelili obranu i brankáře. Ve druhé části už byli domácí mírně lepším týmem a hosté hrozili jen z rychlých brejků. Šance však trestuhodně zahazovali. Byli to tak domácí, kteří brankou Borkovce navýšili skóre na rozdíl dvou gólů. I přes nepříznivý stav hosté bojovali, ale domácí vedli zápas k vítěznému konci. Před koncem se ještě trefil žolík Petr Doležal a stanovil tak konečný účet.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou
Trenér hostů: Pro diváka určitě zajímavé utkání plné brankových příležitostí. Pro nás bohužel s trpkým koncem.



Sestavy


SK Janské Lázně
D. Bernasinskí [-] - K. Borkovec [-] (88. D. Celba [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Dvořák [-] , R. Koblížek [-] , D. Brát [-] (46. J. Stránský [-] ) , P. Demuth [-] , M. Dvořák [-] , J. Mihálik [-] , M. Sapár [-] , J. Romančák [-]

TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou
W. Nagel [-] - L. Eflér [-] , M. Zezula [-] , J. Najman [-] , D. Weiss [-] , A. Vilám [-] (90. J. Bureš [-] ) , D. Mucudis [-] , P. Škop [-] , M. Kozák [-] , R. Kracík [-] , O. Křížek [-]

ŽK: 78. M. Kozák .
Místo: J.Lázně. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PELC Michael - HERÁK Valdemar, JANOVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.