2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 13:30

9.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček vedení neudržel


Branky


0

Harta hraje po dlouhých letech o čelo okresní tabulky a své postavení chtěla potvrdit i na půdě nováčka. Rezerva Třemešné v posledních zápasech spoléhala na hráče kola Wagenknechta a tak se dalo čekat utkání solidní úrovně. 

Sestavy obou mužstev a důležité událost z utkání připravujeme. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Harta hrála, Třemešná pálila ostrýma

Do utkání vstoupila lépa hostující Harta, která se tlačila do zakončení a svého soupeře nepouštěla do vyloženějších šancí. Podhůří hýřilo pohybem a důrazem. Dlouho nemohla domácí Třemešná najít lék na tutho hru. Až ve 32. minutě k údivu přítomných otevřela skóre Bílá Třemešná. Ve stoprocentní šanci selhal J. Kubelka, z dorážky se ovšem nemýlil jeho bratr David a bylo to 1:0. Hra pokračovala v naprosto stejném sledu. Hostující Harta hrála fotbal a gólově se prosadila Třemešná. Konkrétně se o něj postarala další bratrská dvojice Třemešné. Tentokráte se pod branku podepsali bratři Jáklovi. Bez většího efektu hrálo Podhůří na polovině domácích a tak se do šaten šlo za příznivého stavu pro domácí. Ti měli velikou naději na plný bodový zisk.

Došli Třemešné síly?

Od prvních minut prvního dějství bylo jasné, že Třemšná ubde mít veliké problémy, aby své vedení udržela. První obrovskou šanci ještě Smejkal proměnit nedokázal, ovšem za tři minuty už mířil přesně a bylo sníženo. Konečně byla protžena střelcká smůla, která host po celou dobu utkání provázela. V 65. minutě mohl domácím vrátit vedení kapitán Otradovský, ale ve stiprocentní pozici mířil nepřesně a potvrdilo se staré známé fotbalové pravidlo nedáš-dostaneš! Přišel rycjlý brejk hostujícího celku a tváří v tvář domácímu brankáři se nemýlil Pařez. Poslední hřebíček do rakve domácích zatloukl 6. minut před závěrečným hvizdem kanonýr Mlejnek a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Nic na tom nezměnil ani závěrečný nápor domácích mladíkuů. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Bílá Třemešná B
Trenér domácího celku: Snažili jsme se hrát s hosty, kteří hrají o čelo tabulky, vyrovnaný fotbal a to se nám dařilo především v prvním dějství. druhý poločas už hosté jasně ovládli a zaslouženě si odvážejí všechny body.

TJ Jiskra Podhůří
Kapitán hostujícího celku: Zasloužené vítězství.



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná B
J. Jákl [-] - J. Kubelka [-] , P. Ježek [-] , M. Wagenknecht [-] (60. J. Murdych [-] ) - T. Otradovský [-] (80. J. Kött [-] ) , D. Kubelka [-] , J. Jákl [-] , A. Žižka [-] , P. Špaček [-] (55. A. Forman [-] ) - M. Jákl [-] , J. Stolín [-]

TJ Jiskra Podhůří
P. Kulhánek [-] - T. Hladík [-] - E. Zdržálek [-] - Z. Smejkal [-] , D. Zdržálek [-] (87. P. Provazník [-] ) - I. Lastomirský [-] , S. Mlejnek [-] , D. Zíta [-] (75. J. Novotný [-] ) , M. Svintek [-] , M. Němec [-] , T. Pařez [-]

ŽK: 58. J. Jákl , 90. J. Kött - 67. S. Mlejnek , 73. D. Zíta .
Místo: B.Třemešná. Počet diváků: 50. Rozhodčí: LEBEDA Miroslav - PRACNÝ Luboš, JÁKL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.