Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážné potvrdilo roli favorita


0

Utkání, které mělo od úvodního hvizdu jasného favorita nakonec přineslo více fotbalovosti, než se pravděpodobně očekávalo. Smutný konec však mělo pro domácí Bohuslavice.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice se favorita nezalekly

Domácí celek se favorita nezalekl a snažil se prezentovat ofenzivní hrou a konkurovat svému sokovi. Přišlo i několik náznaků šancí, ale bez gólového efektu a toho zkušený a silnější celek Strážného využil způsobem sobě vlastním. Za střeleckou impotenci domácí celek potrestal úvodní brankou utkání, pod kterou se výrazně podepsal krásnou přihrávkou z pravé strany jeden z hostujících záložníků. Pro střelce Grégra už nebyl problém míč dopravit do sítě. Tato branka určila výsledek v poločase utkání. 

 

Červená určila, kam se utkání bude odebírat

Do druhého dějství  šli domácí s jasným cílem vyrovnat, ale moc je v tom nepodpořil záložník Křížek, který se nechal hloupě vyloučit a poté už utkání nabralo jasný ráz. Strážné jako zkušený tým, který se pohybuje na čele okresní tabulky, dokázal početní převahu postupně využívat a přidával branku za brankou. Nejprve se dvakrát trefil Kalenský a zvýšil na 3:0 a bylo jasné, že domácí se již na nějaký větší odpor nezmohou. Dál se ale snažili hrát fotbal a to bylo alespon pro hrstku přítomných fanoušků simpatické. Bohužel to ale zapříčinilo, že se hosté dokázali dostávat do příležitostí a další dvě využít. Celkové skóre je tak trochu kruté pro celek Bohuslavic, ale i takový je fotbal.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou
Trenér domácího celku: Výsledek je pro nás vzhledem k předvedené hře až příliš krutý, ale soupeř ukázal, jak produktivní dokáže být.

TJ Strážné
Trenér hostujícího celku: Jsme rádi, že jsme znovu získali tři body a dál jedeme na vítězné vlně.



Sestavy


TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou
W. Nagel [-] - L. Eflér [-] , J. Najman [-] , D. Weiss [-] , A. Vilám [-] , O. Křížek [-] , P. Škop [-] , M. Zezula [-] , L. Kracík [-] , D. Petera [-] , J. Haas [-]

TJ Strážné
A. Skrbek [-] - P. Pfeifer [-] , J. Balcar [-] (67. M. Kalenský [-] ) , M. Stejskal [-] , M. Janoch [-] , T. Grégr [-] (67. V. Zárybnický [-] ) , J. Jiřička [-] , R. Sokol [-] , W. Bradler [-] , P. Čurda [-] , J. Růžička [-]

ŽK: 39. L. Kracík , 73. O. Křížek . ČK: 73. O. Křížek .
Místo: Bohuslavice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Seidel Miroslav - PETR Tomáš, MELICHAR Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.