2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí si závěr pohlídalo


Branky


0

Vrchlabí bylo před utkáním jasným favoritem a tuto roli chtělo potvrdit i na hřišti. Bohuslavice se nedali snadno, ale na body to nakonec nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácí ukolébalo

Vrchlabí vlétlo do utkání po hlavě. Svého soupeře ihned tlačilo do vlastní šestnáctky a chtělo vstřelit rychlý gól. To se nakonec povedlo, když se krásně uvolnil Vondráček a nekompromisní střelou ke vzdálenější tyči otevřel skóre utkání. Domácí horalové však brankou ještě více pookřáli a větší rozdíl nesvítil na světelné tabuli jen díky dobře chytajícímu brankáři hostí. Defenziva Bohuslavic však odolávala jen dalších 15. minut. V 31. minutě se do míče opřel Hawel a bylo to 2:0. Za toho stavu se nakonec šlo také do kabin, jelikož Vrchlabí jakoby se pohodlným vedením uspokojilo.  

Drama až do konce

Vrchlabští vstupovali na trávník s jasným cílem, udržet doma všechny body a pokud možno přidat i nějaké branky. Ovšem Bohuslavice se nevzdaly, začaly více bojovat a tvrdá agresivní hra nesla ovoce. V 66. minutě přišla konečně vážnější šance i na straně hostí. Po chybě Vrchlabí ve středu hřiště se dokázal individuálně prosadit Najman a udělal ze zápasu drama. Hra se pak spíše přelévala ve středu pole bez vážnějších příležitostí na jedné či druhé straně. Ani v závěrečných minutách zápasu nepřišel výraznější tlak hostů a tak si domácí favorit vítězství v poklidu pohlídal. 



Ohlasy k zápasu


Utrápená ale zasloužený výhra před domácím publikem.




Sestavy


FC Vrchlabí B
M. Zajíc [-] - O. Renner [-] , O. Zarebski [-] , D. Bürger [-] , J. Fink [-] , V. Janda [-] , J. Panýr [-] , L. Hawel [-] , M. Hanuš [-] , J. Zajíc [-] , P. Vondráček [-]

TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou
W. Nagel [-] - J. Bureš [-] , J. Najman [-] , D. Weiss [-] , O. Křížek [-] , A. Vilám [-] , P. Škop [-] , M. Zezula [-] , L. Kracík [-] , D. Petera [-] , J. Vrána [-]

ŽK: 72. O. Zarebski - 84. L. Kracík , 85. A. Vilám .
Místo: Vrchlabí. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Klečka Ivan - ANDRÝS Jan, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.