0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utrápená výhra šampiona


Branky


0

Do značně oslabeného Poříčí zajížděl Starobucký obhájce titulu a pokud si myslel, že jej čeká jednoduchá práce tak byl na omylu. Každopádně fotbalově toto utkání oko diváka moc nadchnout nemohlo. Utrápená výhra hostí 0:1 hovoří za vše. 

Sestavy obou týmu připravíme v nejbižších hodinách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bída, děs a utrpení

První dějství oko diváka neohřálo. Staré Buky jsou zatím největším zklamáním letošního ročníku okresního přeboru. Od vítěze soutěže se čekalo mnohem víc, především po fotbalové stránce. Velkou zásluhu na nefotbalovosti měla i hra Poříčí. Staré Buky se alespoň snažily držet míč a něco vymyslet. Většinou však o míč brzy přišli a přišla rozehrávka domácích po trase Picek, Jandera a starobučští stopeři. Plno chyb kupilo domácí Poříčí a po jedné z nich hosté otevřeli skóre. Poříčí rozehrálo-Picek, Jandera a místo nákopu si domácí obránce šlápl na balon a i když Pálinkáš nedokázal míč za záda Picka dostat, dorážející kanonýr Prokop už neměl větší problém. Jediná šance úvodního dějstváí a vlastně i celého zápasu zkončila v síti a utkání rozhodla. 

Nuda!

Před druhým poločasem musel odstoupit ze hry Páliknáš, který jako jediný hýřil pohybem a bylo definitivně po zápase. Hra se stala bojem o střed hřiště. Poříčí se dostalo do hry maličko více než v prvním poločase, ale vyloženější šance, které by utkání mohli nějakým způsobem zvrátit nebo oživit nepřicházeli. A to z ani jedné strany. Nudné utkání tak zkončilo nejhubenějším možným rozdílem. 0:1.



Ohlasy k zápasu


Hosté měli maličko více ze hry a nakonec nejspíš zaslouženě zvítězili.




Sestavy


FK Poříčí u Trutnova
L. Picek [-] - D. Geisler [-] , J. Gruber [-] , J. Jandera [-] , Z. Tomšík [-] , J. Petr [-] (88. J. Kuric [-] ) - M. Pilný [-] , J. Kuric [-] , M. Starý [-] (28. M. Pavlišta [-] ) - J. Chaloupka [-] , M. Ulrych [-] -

TJ Sokol Staré Buky
T. Wonka [-] - J. Špička [-] , V. Šošovička [-] (91. D. Suk [-] ) , M. Mucudis [-] , A. Týnek [-] - J. Tošovský [-] , N. Mucudis [-] (90. T. Sedláček [-] ) , M. Brutovský [-] , J. Němeček [-] - D. Pálinkáš [-] (46. J. Široký [-] ) , J. Prokop [-]

ŽK: 59. J. Jandera - 80. J. Široký .
Hráči zápasu: J. Prokop .
Místo: Poříčí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: PELC Michael - PETR Tomáš, HERÁK Valdemar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.