Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení jako hrom!


0

"Mostek doma dokáže potrápit kde koho". Přesně touto větou začínal tip na toto utkání expert 3. kola Martin Hoffman. Nakonec sice tipoval výhru hostí, ovšem Mostek jeho slova potvrdil. A ve velkém stylu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mazec, hustý, pecka, bomba. Všechna tato slova létala po okrese, když se ukázal výsledek utkání Mostek vs. Staré Buky. To, že bojovný celek doma umí ukázal nejednou, ale že si mistr odveze ze hřiště "Lebedových chlapců" čtyřku? To nečekal asi nikdo. 

Okamžitá reakce

Mostek slaví první výhru! Proti Bukům? To je jen taková třešnička navíc! Přitom Buky nezačaly utkání špatně. V 17. minutě dostal do vápna krásný pas Jirka Tošovský a jako již tradičně se tento technicky skvěle vybavený záložník nemýlil když prostřelil domácího Hlušičku. Jenže Mostek se úžasně oklepal a o pouhou minutu později bylo srovnáno. Krásnou Polákovu kolmici zužitkoval Lashchuk a chladnokrevně zakončil-1:1. Poté začal v domácí brance čarovat brankář Hlušička a to jako by Mostecké ještě více nabudilo. Ve 33. minutě se totiž poprvé v utkání mohl radovat mladičký Krkonoška. Po další krásné přihrávce Duchka si hlavou zkušeně obhodil hostujícího brankáře a doklepnout míč do odkryté svatyně už byla jen rutina. 

Když lídr prohrává, tečou nervy

Domácím po několika odehraných minutách vyšel brejk, na jehož konci byl chladnokrevný zabiják Lashchuk a ten se v těchto situacích zkrátka nemýlí! Stav byl rázem 3:1 a hosté přestali utkání zvládat po psychické stránce. To gradovalo červenou kartou pro Makovského. Přesto hosté v dalších minutách Mostek uzamkli na vlastní polovině a několik předlouhých minut jej  i v deseti mužích doslova drtili. Domácí Mostek však nepolevil, vyvaroval se zbytečných chyb a v závěrečných minutách přišla sladká odměna. Dvougólový střelec Lashchuk se postavil ke standartní situaci, tu brankář pouze vyrazil k dobíhajícímu Krkonoškovi a ten upravil na konečných 4:1 a podepsal tak krutý ortel pro šampióna.  



Ohlasy k zápasu


Znovu jsme potvrdili, že na Staré Buky v domácím prostředí umíme zahrát!




Sestavy


FK Mostek
J. Hlušička [-] - L. Truhlář [-] , D. Duchek [-] , J. Polák [-] , J. Duchek [-] (40. M. Čajka [-] ) - M. Plch [-] (81. T. Plecháč [-] ) , T. Krkonoška [-] , M. Bogáň [-] , R. Záruba [-] , V. Zigo [-] (45. J. Brádle [-] ) - O. Lashchuk [-]

TJ Sokol Staré Buky
T. Wonka [-] - I. Kábrt [-] , J. Špička [-] , J. Makovský [-] , L. Trunkát [-] , J. Prokop [-] , J. Tošovský [-] , M. Brutovský [-] , J. Němeček [-] (62. J. Široký [-] ) , V. Šošovička [-] (55. P. Korec [-] ) , A. Týnek [-]

ŽK: 43. L. Truhlář . ČK: 68. J. Makovský .
Místo: Mostek. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mahrla Gunter - ŠPULÁK Luděk (N), FIKEJZ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.