2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezáživný první poločas vystřídalo skvělé představení ve druhém dějství


Branky


0

Vrchlabí se v loňské sezoně představovalo ve velice dobrém světle. Oproti tomu POříčí se jak herně, tak výsledkově trápilo a tak bylo neznámou, v jakém rozpoložení protii sobě týmy nastoupí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Vrchlabí chtělo na své půdě soupeře z Poříčí udolat a to se mi nakonec i díky neproměněné penaltě hostů povedlo. 

Nuda, nuda, šeď

Co vlastně říci k prvnímu dějství? Hrálo se bez výrazných gólových šancí, bez snahy, bez náboje. Byla to přetahovaná o střed pole. Brankáři obou mužstev si osahali míč leda při nějakém dlouhém nákopu, který však ani jednou nepředstavoval pro obranu žádné nebezpečí. 

Přesný opak prvního poločasu

Od úvodu druhého poločasu se hrálo ve výrazně vyšším tempu. Zejména domácí začli šlapat do pedálu a po několika neproměněných šancích se konečně mohli radovat z vedoucí branky utkání. Fotbalovější domácí Poříčské hráče do šancí téměř nepouštěli. A když už, jednalo se spíše o malé domů než o nebezpečné střely. Domácí přidali druhou branku a tím donutili Poříčí hru otevřít a začít útočit. Mírná převaha přinesla obrovskou šanci v podobě pokutového kopu. Tu ovšem Poříčí trestuhodně zahodilo a poté na něj spadla deka. K ničemu se již nezmohlo a vezlo si domů porážku 2:0



Sestavy


FC Vrchlabí B
M. Zajíc [-] - T. Kroczek [-] (46. P. Žďárský [-] ) , T. Vejnar [-] (56. O. Renner [-] ) , M. Tauchman [-] (23. M. Kolář [-] ) , D. Bürger [-] , O. Kraus [-] , K. Jech [-] , J. Panýr [-] (61. L. Hawel [-] ) , P. Vondráček [-] , J. Zajíc [-] , M. Hanuš [-]

FK Poříčí u Trutnova
L. Picek [-] - J. Gruber [-] , Z. Tomšík [-] , D. Geisler [-] , J. Jandera [-] - J. Kuric [-] , M. Korda [-] (75. J. Petr [-] ) , M. Pilný [-] , M. Starý [-] (79. J. Stránský [-] ) - M. Ulrych [-] - J. Kuric [-] (61. M. Pavlišta [-] )

ŽK: 14. J. Gruber , 35. M. Ulrych .
Místo: Vrchlabí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kučera Jan - STŘÍŽKA Daniel, ŠOTEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.