Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:00

13.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Kostelci


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O střely z dálky nebyla nouze

Do Kostelce v ranních hodinách přijel tým z Meziměstí, který byl považován za jasného outsidera. Kdo si myslel, že zápas bude mít jasného vítěze, tak se šeredně pletl. Diváci se určitě nenudili, protože padlo 8 branek a my se teď na ně vrhneme. Již v 10. minutě se do překvapivého vedení dostalo Meziměstí, když za vápnem napřáhl Šolc. O chvíli na to ale přišla rychlá odpověď od Čápa, který se za vápnem neotálel a vypustit střelu mezi tři tyče. Meziměstí ale bylo konkurence schopný soupeř Kostelce a znovu se dostalo do vedení. Tentokrát Hanák se nejlépe zorientoval ve skrumáži před brankářem Balcarem a svým důrazem poslal Meziměstí znovu do vedení. Domácí ale nezůstali pozadu a znovu dokázali srovnat, když ke střele se dostal Dominik Marek, jehož střelu brankář Čížek ještě dokázal vytěsnit do břevna, ale na následnou dorážku byl krátký. 

Neproměněná penalta Čápa

Po poločase byl znovu vidět Svoboda, když střelou z 25 metrů poslal domácí poprvé v tomto zápase do vedení. Karta se obrátila a teď byli na tahu hosté z Meziměstí. Tentokrát Herzán vyzrál na Balcara střelou okolo něj. Svoboda chtěl osud zápasů vzít na sebe a to se mu taky povedlo, když dovršil svůj hattrick a Kostelec znovu vedl. Pak nastal zlom, kdy Kostelec dostal šanci pokutového kopu k němuž se postavil Čáp, ale nastřelil pouze tyč. To nabudilo Meziměstí, které bojovalo do posledních sekund zápasu a nakonec se jim podařilo vyrovnat, když z brejku se prosadil Šprinc.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec B
Hanuš - trenér: Určitě rozhodla neproměněná penalta a Meziměstí za bojovnost si bod zaslouží. Vyzdvihl bych výkon Svobody.




Sestavy


TJ Červený Kostelec B
D. Balcar [-] - D. Hála [-] , K. Čáp [-] , D. Vejman [-] (86. P. Vejrek [-] ) , J. Svoboda [-] , D. Marek [-] (71. M. Marek [-] ) , J. Máslo [-] , R. Špelda [-] , J. Nývlt [-] , T. Štepánský [-] , M. Janko [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - J. Herzán [-] , J. Kubeček [-] (60. P. Smrček [-] ) , P. Šolc [-] , P. Gajdoš [-] , P. Šprinc [-] , A. Poliak [-] , A. Borůvka [-] , P. Urban [-] , L. Hanák [-] , R. Jirásek [-]

ŽK: 73. D. Vejman , 83. M. Marek - 54. P. Čížek , 56. A. Borůvka , 68. P. Gajdoš .
Místo: Č. Kostelec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klečák Marek - VANÍČEK Michal, ŠKODA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.