V. Krčil 3.
T. Slabý 6. (p.)
2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice poslední podzimní zápas doma zvládla


Branky


3. V. Krčil , 6. T. Slabý (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlí nástup Jesenice rozhodl zápas

Velká Jesenice se chtěla v posledním podzimním utkání na svém hřišti předvést před svými fanoušky a rozloučit se s vítězstvím a dobrým výkonem. Vstup do utkání se jim velice povedl a vše nasvědčovalo tomu, že výhra bude vysoká. Ze strany Dolan to byl začátek z kategorie hororu. Hned v první minutě se prodral středem hřiště rychlý Krčil a přesto že byl faulován, tak souboj ustál a přízemní střelou otevřel skóre utkání. V 5. minutě Dolany prohrávaly již o 2 branky. Tentokrát Kašajík v pokutovém území upadl rukou na míč a domácí Slabý z penalty zvýšil na 2:0. O pár minutek později Dolanský brankář špatně vyběhl, ale Krčil ve snaze jej obhodit jen těsně minul branku. Stejný hráč znovu zaváhal v další šanci, když netrefil míč zhruba 3 metry před prázdnou brankou. I Dolany se začaly drát do útoku a zejména šance Sedláčka který ve 100% příležitosti trefil nohy domácího brankáře a po chvilce se místo střely doslova ukličkoval Tokar. 

Nepohledná druhá půle

Ve druhém poločase domácí začali chybovat v rozehrávce a ztratili střed pole a aktivitu převzali hosté, kteří se chtěli pokusit o zkorigování výsledku. Ovšem v útočné fázi byli neškodní. Zmohli se na pár nepřesných střel z dálky. Domácí trenér po úpadku hry provedl početné střídání, ale ani to hru Jesenice nezlepšilo, i když čerstvý Lelek se dostal do dvou šancí, ale v bezprostřední blízkosti neproměnil. Závěr utkání dohráli domácí matným výkonem. Po skončení utkání však prokřehlí diváci ocenili domácí tým potleskem za celou podzimní sezonu a umístění v popředí tabulky OP.

 




Sestavy


TJ Sokol Velká Jesenice
J. Palasman [-] - P. Ježek [-] , L. Zelený [-] , J. Marel [-] (77. P. Sedláček [-] ) , L. Hadvich [-] - T. Slabý [-] (55. P. SKlenář [-] ) , V. Lelek [-] , P. Hlávko [-] (62. L. Macek [-] ) , M. Kožený [-] - J. Čermák [-] , V. Krčil [-] -

TJ Dolany u Jaroměře
J. Karel [-] - L. Šrajbr [-] , P. Cejnar [-] - T. Kejzlar [-] - O. Sedláček [-] (84. M. Nentvich [-] ) , I. Tokar [-] (46. J. Berger [-] ) - L. Praslička [-] , R. Kroka [-] , O. Dax [-] , R. Kašajík [-] , S. Žďárský [-]

ŽK: 34. L. Zelený - 21. S. Žďárský , 29. L. Šrajbr , 82. O. Dax .
Místo: V. Jesenice. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Štelzig Sebastian - BUCHTA Petr, BERGER Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.