2:1
(0:0)
90. M. Baňa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další derby pro Dražovice


Branky


52. T. Pelc , 75. O. Král - 90. M. Baňa
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neporazitelnost na domácím trávniku pokračuje

Na svém malém úzkém hřišti přivítaly Dražovice dalšího soupeře z okresu Vyškov a to Šaratice. Toto utkání bylo plné soubojů a nasazení z obou stran. Hráči z malé vesnice u Slavkova byli v prvním poločase lepším týmem a dostali se zásluhou výborných pasů do příležitostí, ale bez gólového efektu. Druhá půle probíhala podle stejného scénaře, ale osudnou minutou pro Šaratice byla 70 minuta,když udělali ve svých obranných řadách trestuhodné chyby. Nejprve se trefil v 52 minutě Pelc a ve zmiňované 70 minutě navyšil skóre Ondřej Král. Po této brance Dražovice nepustily "šardu" do své šestnáctky a v pohodě si udržely vítězství. V 90 minutě ješte snížil skóre Báňa po chybě domácího golmana. Pro Dražovice je to další vyhrané derby.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražovice
Tomáš Holásek - brankář: "Před zápasem jsme si určili jasný cíl a to vítězství v dalším derby okresu Vyškov. Po bojovném výkonu se nám to povedlo. V zápase lituji pouze lacinné brnaky do naší sítě"

TJ Šaratice
Pavel Plchut - brankář: "Narazili jsme na skvěle sehranou obranu a my jsme se nemohli dostat do jejich šestnctky. Sice jsme celý zápas byli lepší , ale nedokázali jsme si vypracovat nějaké velké příležitosti"



Sestavy


TJ Dražovice
T. Holásek [-] - A. Vlach [-] , J. galia [-] , O. Král [-] , T. Pelc [-] , M. Pospíšil [-] , M. Radil [-] , O. Levíček [-] (69. V. Chubirka [-] ) , L. Křáp [-] , J. Novotný [-] , T. Sádlík [-] (90. J. Stříž [-] )

TJ Šaratice
P. Plchut [-] - j. kalouda [-] , M. Polášek [-] , L. Rozbořil [-] (16. R. Audy [-] ) , L. Cének [-] (80. J. Zouhar [-] ) - P. Kalouda [-] , D. Bukáček [-] , N. Yagupa [-] (81. J. Oravec [-] ) , M. Galia [-] , J. Smetana [-] (85. J. Roháč [-] ) - P. Klaška [-] (53. M. Baňa [-] ) -

ŽK: 31. O. Král , 56. T. Pelc , 90. T. Sádlík - 20. N. Yagupa , 27. P. Klaška , 48. L. Cének , 56. j. kalouda , 58. M. Galia , 87. P. Kalouda .
Hráči zápasu: A. Vlach - N. Yagupa .
Místo: Dražovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: GALÁŘ Jakub - DANĚČEK Matěj, POPELÁK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.