P. Klaška 19.
M. Baňa 40.
I. Kauer 54. (vl.)
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další 3 body pro Šaratice.


Branky


19. P. Klaška , 40. M. Baňa , 54. I. Kauer (vl.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Báňa byl při chuti

Při pohledu na tabulku, by si každý řekl, že tento zápas jasně ovládne tým Šaratic. V úvodních minutách tomu však bylo jinak. Mikulov vyvíjel na šaratické vysoký presink, držel míč a ovládal celé pole. Úvodní nápor však Mikulovu vydžel do 15-té minuty. Do šancí se dostávali i domácí hráči, především jejich ofenzivní eso Martin Báňa. Ofenzivní představení Báňi pokračovalo ve 20. minutě připravil branku pro Klašku. Ten si zpracoval krásně připravený balón a nebyl pro něj problém vsítit branku. 5 minut před koncem poločasu se trefil i sám Báňa. 

 

Mikulovští hráči se nemohli srovnat s gólem, který dostali ve 40té minutě a jejich hra tápala. I skvěle každý týden hrající Pukančík se nedostával do svých ofenzivních "parádiček. Na 3:0 dal Yagupa. S blížícím se koncem zápasu se do šance dostali i mikulovští, ale skvělým zákrokem udržel nulu domácí brankář Plchut Pavel. Šaratice se radují z dalších 3 bodů. Ovšem Mikulov se nemůže vyhrabat ze spodních pater tabulky. Další kola napoví jak dopadnou v podzimní části.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Šaratice
Pavel Plchut - brankář: "Mikulov v prvních minutách nás přehrával, ale díky dobře hrajícímu Báňovi jsme do poločasu vstřelili 2 branky. Nečekali jsme, že po tomto kole budeme mět tolik bodů"




Sestavy


TJ Šaratice
P. Plchut [-] - j. kalouda [-] , L. Rozbořil [-] (21. R. Audy [-] ) , L. Cének [-] - D. Bukáček [-] , N. Yagupa [-] , M. Galia [-] , M. Polášek [-] , J. Zouhar [-] (74. J. Roháč [-] ) - M. Baňa [-] (83. P. Kalouda [-] ) , P. Klaška [-] (55. J. Oravec [-] )

FC Pálava Mikulov
P. Mimochodek [-] - L. Mikulenka [-] , Z. Šlancar [-] , I. Kauer [-] , R. Kolaja [-] - J. Žárský [-] , T. Barvíř [-] , M. Šopf [-] (61. T. Hutr [-] ) , M. Mikáč [-] - D. Figel [-] , M. Pukančík [-]

ŽK: 48. D. Bukáček , 72. M. Baňa .
Hráči zápasu: M. Baňa - P. Mimochodek .
Místo: Šaratice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PAULÍK Martin - ŠMÍD Jakub, LAZAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.