T. Pelc 86.
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražovice a Lednice po bodu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj celků od, kterých se v této sezöně čekalo víc začal velkým náporem Lednice. Velké šance měli Sirotka a Očenášek, ale jen díky výbornému Vránovi se neradovali z gólu. Tento tlak trval do 20 minuty. Do poločasu měl ještě velkou šanci ostrostřelec Tomáš Pelc, ale bohužel se mu míč zamotal pod jeho nohy a nakonec z toho nic nebylo.

Do druhého poločasu vstoupili lépe ledničtí hráči, když v 51 minutě se z gólu radoval Tomáš Janulík. Po rychlém brejku a míči za obranu už bylo jednoduché překonat jinak dobře chytajícího Vránu. Po tomto gólu Dražovice více otevřeli hru a tlačili se do šancí. Především dlouhými balóny na Tomáše Pelca.  Lednice měla ještě nekolik brejků. Bohužel pro hosty nedokázali zvýšit své vedení. V 86 minutě se trefil na konečných 1:1 Tomáš Pelc, po dlouhém balónu se trefi hlavou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dražovice
Vedení Dražovic: " Tento zápas byl velmi těžký. Nám se nepovedlo vstřelit více jak jednu branku. Soupeř hrozil především z brejků, po jednom takovém dokonce vstřelili branku"




Sestavy


TJ Dražovice
Š. Vrána [-] - J. galia [-] , J. Stříž [-] , A. Vlach [-] (64. T. Řepka [-] ) , O. Král [-] , T. Pelc [-] , M. Pospíšil [-] (22. O. Levíček [-] ) , M. Radil [-] , L. Křáp [-] , R. Škarabela [-] , T. Sádlík [-]

TJ Moravan Lednice
J. Hanzel [-] (21. L. Polach [-] ) - M. Polák [-] , T. Wolgemuth [-] , J. Kolek [-] , D. Wolgemuth [-] - T. Janulík [-] , R. Vejvančický [-] , Z. Očenášek [-] , O. Šídlo [-] - M. Svoboda [-] , J. Sirotka [-] -

ŽK: 76. O. Levíček , 76. T. Pelc - 76. M. Svoboda , 76. M. Polák .
Hráči zápasu: T. Pelc .
Místo: Dražovice. Počet diváků: 48. Rozhodčí: NOVÁK Pavel - ONDROUCH Tomáš, LAZAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.