0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízu brali oba


Branky


0

    Sousedé v tabulce, se stejným bodovým ziskem, ale rozdílným skórem se střetli ve Vílemovicích. Zápas, který příliš vzruchu nenabídl skončil bezbrankovou remízou a tak sousedství v tabulce obou týmů i nadále pokračuje. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

    Zápas se odehrával za příjemného počasí. Již ve druhé minutě po centru nové medlánecké akvizice Dršťky zakončoval ve vyložené šanci Šudoma, ale domácí brankář na dvakrát dobře zasáhl. Pak se delší dobu nic závažného nestalo, na malém hřišti ve Vilémovicích se příliš kombinovat nedá. Domácí se za první půlku do žádné vyložené šance nedostali, 2x se do náběhu za obránce Medlánek dostal domácí útočník, ale pokaždé šla jeho střela hodně mimo. V závěru zahrozili ještě hosté, když se po rohovém kopu dostal k odraženému míči Šudoma, ale domácí brankář opět skvěle zasáhl.

 

     

     Ve druhé půli se obraz hry prakticky nezměnil. Domácí byli vepředu opravdu bezradní, ani  ve druhé půli nedonutili hostujícího gólmana zasáhnout. Největší šanci zřejmě byla hlavička po rohovém kopu, ta ale skončila opět o pár metrů mimo bránu. Hosté ve druhé půlce opět tlačili, zřejmě v největší šanci byl Čermák, který vybojoval balón na velkém vápně, zakončil mezi nohy domácí brankáře, ale z brankové čáry vykopával domácí obránce. Poté proběhlo ještě několik náznaků šancí, několik zakončení, ale ke gólu hostů to nevedlo. Hosté se ještě v 90 minutě zlobili na rozhodčího, který posoudil zákrok na Dvořáka jako čistý, ale o tomto rozhodnutí se dalo velmi polemizovat. Zápas skončil 0:0.     



Sestavy


TJ Vilémovice
F. Hlaváček [-] - F. Kopřiva [-] (77. P. Štrajt [-] ) , L. Vašíček [-] (69. F. Urbánek [-] ) , J. Fiala [-] , J. Maška [-] , O. Blažek [-] - L. Eliáš [-] , J. Korytář [-] , M. Kašpárek [-] , M. Kučera [-] , R. Duchovný [-]

FC Medlánky
M. Kvapil [-] - M. Drštka [-] , M. Šudoma [-] , M. Kabeláč [-] , D. Vaněk [-] (72. A. Efimov [-] ) , L. Kolev [-] , O. Dvořák [-] , P. Dobrovolný [-] , J. Schotteberger [-] , M. Čermák [-] , M. Hála [-]

ŽK: 40. J. Korytář , 89. J. Maška .
Místo: Vilémovice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Marek Milan - KUČERA Josef, FLORIAN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.