1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martínkovice po dlouhých letech získaly skalp Božanova


Branky


1

V posledním kole základní části se odehrálo nejvetší derby soutěže. Domácí Božanov hostil soupeře z Martínkovic, vzdálenosti mezi obcemi jsou jen pouhé tři kilometry, takže se bylo určitě na co těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší domácí nevyužili stoprocentně první půli

Do velmi vyhecovaného zápasu nastoupili lépe aktivnější domácí, kteří v prvních minutách diktovali tempo hry. Na začátku si vytvořili pár pěkných šancí, například Bažout ve vápně netrefil míč ideálně, tak aby mohl skončit v brance. Božanovští se ale přeci dočkali jako první vstřelené branky. Ve 22. minutě domácí založili akci po straně, centrující Kratochvíl našel přesně nohu Hypšmana a ten se nemýlil - 1:0. Hosté z Martínkovic se snažili hledat recept na obranu domácích, ale celkově se jim hra v první půli moc nedařila. Domácí měli ke konci poločasu pár šancí, které ale nevyužili. Ve 37. minutě přišel pro ně trest. Martínkovické pendolino, čili Jakub Kindl, se svou rychlostí a dravostí předvedlo vyrovnávajícím gólem. Studená sprcha pro domácí, kteří byli určitě v prvním poločase lepším celkem.

Naprosto změněný obraz hry

Druhá půle začala zcela jinak než ta první. Domácí už nehráli tak jak by měli, v jejich hře scházela přesnost, a to se projevilo i v celkovém obrazu hry. Důraznější a hladovější Martínkovičtí byli na hřišti lepším týmem, týmem, který chtěl vyhrát. To se nedalo říct o domácích, kteří byli v druhé půli v rozhodně špatném rozpoložení, dohadovali se, což jim určitě uškodilo. V 69. minutě udeřily Martínkovic, podruhé a naposledy v tomto zápase. Z velmi ostrého úhlu překvapil domácího brankáře Skřivánka Petr Matějka. Konec zápas byl už trochu vyhrocenější, avšak nic dalšího se již nestalo. A tak Martínkovice obraly o body svého "souseda", který si za druhý poločas rozhodně body nezasloužil.



Ohlasy k zápasu


Sokol Božanov
Ervín Wilke - kapitán domácích: Škoda, že jsme více nezúročili první poločas, kde jsme měli navrch, V druhé půli se nám nedařilo, čehož Martínkovice využily. Gratuluji soupeři k zisku tří bodů.

Jiskra Martínkovice
Aleš Ticháček - hráč hostů: Chtěl bych poděkovat fanouškům za podporu, kterou nám po celý zápas dávali, a také chtěl bych pochválit našeho gólmana za vychytání vyložených gólových šancí Božanovských, a Jitce Látrové (trenérka), která nás k výsledku dovedla.



Sestavy


Sokol Božanov
J. Skřivánek [-] - M. Bakeš [-] , E. Wilke [-] , D. Hypšman [-] , R. Kratochvíl [-] , D. Bažout [-] , P. Exner [-] , P. Novotný [-] , T. Klicpera [-] , P. Klement [-] , P. Exner [-]

Jiskra Martínkovice
D. Matějka [-] - P. Brožek [-] , J. Kindl [-] , A. Ticháček [-] - L. Mihálik [-] , O. Janek [-] , J. Uždil [-] , P. Matějka [-] - J. Uždil [-] , M. Jordán [-] - Z. Látr [-]

Místo: Sokol Božanov. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - PTÁČEK Josef (N), LÁTR Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 5. 2016 16:52
Zápas plný nervů , pamětníci hovoří o tom že Božanov s Martínkovicemi 20 let neprohrál.Nyní se stalo! Tenhle typ mi vyšel přesně na skóre.