Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

13.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Božanov nadělil pětku


Branky


0

Další zápas 13. kola proběhl v jasném duchu, kdy Božanov jasně zvítězil 5:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o zápase

Na začátku zápasu domácí překvapili soupeře, na kterého doslova vlítli, hlavně mladí borci (Smrček,Kubeček) svojí aktivitou dělali Božanovu problémy. A právě v 8. minutě se po chybě stoperů prosadil právě Jakub Kubeček. Bohužel pro domácí vedení trvalo jen šest minut.  Po rohu se prosadil specialista na góly z rohových kopů Petr Novotný. 14. minuta - 1:0. O tři minuty později se skóre zase měnilo. Po božanovské kombinaci vstřelil druhý gól hostujících Daniel Hypšman. O čtvrt hodiny později zvýšil na 3:1 pro hosty z trestného kopu kapitán Ervín Wilke. Poslední gól první půle obstaral božanosvký kanonýr David Bažout, který šikovně tečoval nastřelený centr. 

Druhý poločas tempo zvolnil

Hra v druhé půli se vyrovnala, Božanov velmi zvolnil ve své kombinační hře, domácí naopak zahrozili branku soupeře po brejkových situací. Na velmi náročném terénu to měli velmi težké střelci, hlavně domácího celku, kteří pár šancí neproměnili. I jednu loženku měli hosté z Božanova. Daniel Hypšman se řítil sám na branku, sice pokořil brankáře domácích, ale brankovou konstrukci už nepřelstil. V 80. minutě přišla poslední branka zápasu. Bažout přiťukl míč na vápně Pavlu Exnerovi a ten krásně vymetl šibenici. Nic zajímavého se už nestalo, a tak Božanov si vezl první venkovní jarní výhru. Pro domácí je výsledek možná trochu krutý.



Ohlasy k zápasu



Sokol Božanov
Ervín Wilke - kapitán hostujících: Dnešní vítězství považuji spíše za šťastné. Zápas rozhodli naše zkušenosti, domácí nehráli totiž vůbec špatně, pár šancí měli.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí B
D. Haluška [-] - L. Janata [-] , J. Kubeček [-] , J. Krosnář [-] , A. Poliak [-] , P. Smrček [-] , L. Janata [-] , V. Smrček [-] , J. Doležal [-] , A. Borůvka [-] (46. O. Slovák [-] ) , V. Mareš [-]

Sokol Božanov
J. Skřivánek [-] - M. Bakeš [-] , E. Wilke [-] , D. Hypšman [-] , P. Exner [-] , D. Bažout [-] , P. Exner [-] , P. Novotný [-] , T. Klicpera [-] , P. Klement [-] , M. Svědík [-]

Místo: Sokol Ruprechtice. Rozhodčí: Tůma Lukáš - JARÝ Zdenek (N), GAGO Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.