1:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumvíř byl jednoznačně lepším týmem a zaslouženě si veze všechny body z Hlohovce


Branky


0

Hlohovec chtěl v domácím prostředí získat další body proti celku z Krumvíře, ale nakonec se ukázalo, že Krumvíř byl nad síly domácích a zcela po zásluze si odváží všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krumvíř si vytvořil výborný náskok

Domácí Hlohovec je určitě příjemným překvapením letošního ročníku této krajské soutěže a tuto roli chtěl potvrdit v utkání s Krumvířem. Ovšem úvod utkání byl zcela v režii hostujícího celku, který se ujal vedení už v 5.minutě po brance, kterou zaznamenal Martin Kmeť - 0:1. A aby to pro ambiciózní Hlohovec nebylo málo, tak v 16.minutě navýšil náskok hostí Pavel Hoša - 0:2. Hosté naprosto ovládli první poločas utkání, který byl plně v jejich režii a domácí Hlohovec prakticky k ničemu nepustili. A když se ve 34.minutě prosadil Petr Zvonič, nikdo z přítomných snad nemohl pochybovat o tom, že se všechny body budou stěhovat do Krumvíře - 0:3. Stav prvního poločasu mohl být mnohem krutější pro domácí. To by však hostující Petr Zvonič a Martin Kmeť museli proměnit své příležitosti, do kterých se dostali.

Domácí snížili, ale více nezvládli

Začátek druhého poločasu však přinesl domácím naději v podobě branky, kterou dosáhl ve 48.minutě Libor Radkovič, a která znamenala snížení skóre - 1:3. Hosté se v této fázi hry soustředili na pozornou obranu, ze které vyráželi do rychlých brejků. Ovšem ty nedokázali dotáhnout do gólové podoby. Domácí celek si nedokázal poradit s obranným valem hostí, nenašel překvapivou myšlenku, kterou by dokázal zrealizovat a tak si nakonec připsal porážku na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu



Sokol Krumvíř
Viktor Linhart - trenér: Pochvalu zaslouží celý tým za poctivý přístup a především za fotbalovost, která se nám snad vrací. A s ní i lehkost, která nám delší dobu scházela. Teď je potřeba získané body potvrdit v domácím utkání s Kněždubem.



Sestavy


Sokol Hlohovec
T. Orlický [-] - I. Valachovič [-] , C. Drozd [-] , K. Koryčánek [-] (66. J. Michalčík [-] ) , L. Radkovič [-] , P. Lakatos [-] , M. Trpišovský [-] , L. Buriánek [-] , T. Málek [-] (42. J. Garčic [-] ) , V. Pixa [-] (46. J. Trpišovský [-] ) , M. Radkovič [-]

Sokol Krumvíř
L. Prachař [-] - R. Luskač [-] , M. Zvonič [-] , M. Dobeš [-] , V. Červinka [-] - J. Valenta [-] (78. O. Strnad [-] ) , P. Hoša [-] (85. T. Koníček [-] ) , M. Svoboda [-] (62. P. Bíza [-] ) , M. Kmeť [-] , O. Luskač [-] - P. Zvonič [-] (92. D. Kocman [-] ) -

ŽK: 39. C. Drozd , 44. P. Lakatos , 45. K. Koryčánek , 53. M. Trpišovský - 24. P. Zvonič , 89. P. Bíza , 90. L. Prachař , 92. D. Kocman .
Místo: Hlohovec. Počet diváků: 90. Rozhodčí: PROCHÁZKA Tomáš - PETRUCHA Martin, VÁLEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.